Kaş'ta köpekleri tek tek vurdular!

Kaş'ta köpekleri tek tek vurdular!
29 Kasım 2012 11:55

ANTALYA’nın Kaş İlçesi’nde dün gece 15 sokak köpeği, ilçe merkezinde kamyonetle dolaşan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından havalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Geçtiğimiz Ekim ayında da yine aynı ilçede kimliği belirsiz kişilerce taşa bağlanıp denize atılan bir köpek bulunmuştu.

Kim bu Kaş’taki katil?

Kaşta vahşi köpek cinayetlerine yenileri eklendi. Kaşlılar,  geçtiğimiz Ekim ayında taşa bağlanarak denize atılan köpeğin şokunu henüz üzerlerinden atamamışken bu defa da seri köpek katiliyle karşı karşıya.

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler Kaş’ta köpek avına çıktı. Kamyonetle dolaşıp havalı tüfekle köpeleri katledenler 15 can aldı.

Görgü tanıklarından Filiz Ak, saat 01.30 sıralarında arkadaşlarıyla beraber ekmek aramak için sokağa çıktıklarını ve bazı köpeklerin hasta gibi yol ortasında hareketsiz yattıklarını gördüklerini söyledi. Köpeklerden birini kontrol etmek için yanına gittiklerinde hayvanın ağzından köpükler çıktığını ve boynunda iki vurulma izi olduğunu belirten Ak, arkadaşlarıyla etrafı kontrol ettiklerinde ise cansız biçimde farklı yerlerde yatan 4 köpek daha gördüklerini söyledi. Filiz Ak, diğerlerine de zarar gelmemesi için etraftaki köpekleri evlerinin bahçelerine götürüp sakladıklarını aktardı.


 
Kasasında köpek ölüsü olan bir çöp kamyonu gördüklerini anlatan Filiz Ak, “Bir sürü siyah poşet vardı kamyonun arkasında. O saatte çöp taşımadığını tahmin edersiniz. Bunları cep telefonumla fotoğrafladım. Bu bir vahşet. ‘Zilli’ dediğimiz köpek iki kere vurulmuş. Yaklaşık 1.5 saat boyunca can çekişti” diye konuştu.


 
Kaş’ta öldürülen köpek sayısının 15 olduğu belirtildi.

Köpeği taşa bağlayıp denize atmışlardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında yine Kaş’ta taşa bağlanıp denize atılan bir köpek bulunmuştu.

Kaş ilçesinin Fener bölgesinde dalış yapan bir grup tarafından denizin üç metre derinliğinde bulunan köpek ölüsü şoka yol açmıştı.

İLGİLİ HABERİN LİNKİ