Karnaval balon

Karnaval balon
12 Ağustos 2018 08:42

Karnaval balon olarak 2004 yılından beri düzenli olarak piyasada balon süsleme işlerini profesyonel şekilde yapmaktayız. Yıllardır piyasada vermiş olduğumuz hizmetin öncüleri arasında yer almaktayız.

 

Özellikle uçan balon süsleme üzerine yaptığımız yüzlerce çalışma bulunmaktadır. Türkiye’nin en büyük firmaları başta olmak üzere, hemen hemen her türlü ortamda organizasyonlarımız mevcuttur. Yaptığımız çalışmaların içerisinde, uçan balon süsleme, folyo balon süsleme, zincir balon süsleme, kapı takı, flay tube, ayaklı balon, şişme oyun parkur kurulumu, filede dökme balon, sütun balon, küre zeplin balon, Jumbo balon ve branda yol takı bulunmaktadır. Genel taslakta süslemelerimiz bu şekilde olup, özel çalışmalarda, kişinin veya kurumların istediğine göre de süsleme çalışmaları yapılmaktadır.

Yaptığımız çalışmalarda uygun ücret politikasına dikkat edilip, kaliteden ise kesinlikle ödün verilmemektedir. Aşağıda adresini verdiğimiz web sitemiz üzerinden, çalışma yaptığımız devasa kurumlara ve kişilere ait bilgiler bulunmaktadır. Şirketimizin merkezi İstanbul’da yer almasına rağmen, ülkenin hemen hemen tüm illerinde çalışmalarımız mevcuttur. Açılışlar, özel kokteyller, düğün, kına, nişan, parti, bebek odası, doğum günü vb. tüm organizasyonlara, ekibimizce uçan balon vb. türdeki balon hizmetleri verilmektedir.

Web Adresimiz: http://www.karnavalbalon.com