Kamusal haberin en doğru adresi

Kamusal haberin en doğru adresi
21 Temmuz 2018 08:56

Kamusal Haberler; Türkiye’nin haber gündemini an ve an takip edebileceğiniz bir haber sitesidir. Memuriyetle ilgilenen kişilerin ya da memurların son dakika haberlerini, memur alımı haberlerini ve sınav başvuruları gibi detayları yakından takip edebileceği bir sitedir.

 
Site İçerisinde Hangi Başlıklar Yer Almaktadır?

 
www.kamusalhaberler.com adresi incelendiğinde memurlar, öğretmenler, eğitim, ilanlar, güncel, teknoloji gibi başlıkların yer aldığı görülmektedir.

 
Site içerisinde yer alan memurlar sekmesinde, kamu kurumlarına yapılacak personel alımları, gerçekleşen yasal değişiklik ve düzenlemeler, polis akademisi haberleri gibi birçok haber bulunmaktadır.

 
Eğitim sekmesi üzerinden ülkemizde gerçekleşen ya da gerçekleşecek tüm sınavlar hakkında güncel verilere ulaşılabilir. AÖF, DGS, ALES, KPSS gibi sınavların sonuçlarına ulaşabilecek linklerle beraber, sınavlar hakkındaki tarihsel değişiklikler, sınavlara ait soru ve cevaplar haber sitesi içerisinde yer almaktadır.

 
İlanlar sekmesinde ise Adalet Bakanlığı, Kızılay, Maliye Bakanlığı gibi kurumlara yapılacak personel alımlarının ilanları haber olarak bulunmaktadır.

 
Sitenin öğretmenler bölümü içerisinde öğretmen atamaları, tayin haberleri, emekli aylığı ve ikramiyeler gibi haberlerin güncel durumları paylaşılmaktadır.

 
Haber Sitesinin Köşe Yazarları

 
Kamusal Haberler sitesinde birden farklı köşe yazarının günlük yazılarına ulaşılabilir. Gündem olan haberler, siyasi ve ekonomik haberler, sosyal hayatı ve kişisel gelişimi kapsayan konuların akıcı bir şekilde ele alındığı köşe yazıları site içerisindedir. Yazarlar arasında yer alan isimler; Mustafa Kamer, Yılmaz Tatlı, Mustafa Yıldız, Ali Taşçı, Ayşe Bahar, Yunus Ateş, Fatma Güneş, Hüseyin KUŞ gibi kalemi kuvvetli kişilerdir.

 
Sitenin İlgi Çekici Diğer Özellikleri
Kamusal Haberlerin içerisinde ilgi çekebilecek, ihtiyaç duyulduğunda kullanılabilecek bir takım özellikler bulunmakta. Site içerisinde ek ders hesaplanacak bir link, geçmiş tarihlerdeki haberlere ulaşılabilecek bir arşiv bölümü, gündemi takip eden bir konuyla alakalı anket sorusu, namaz vakitleri, futbol severler için ligin son durumunu gösteren puan tablosu, döviz kuru ve hava durumu bilgileri, gazete manşetlerine ulaşılabilecek bir link yer almaktadır. Ayrıca son dakika haberlerinin akış olarak geçmesi, güncel bilgilerin takibini kolaylaştırmaktadır.
Kamusal haberler sitesi; birçok siteden ya da gazeteden ayrı ayrı takip edilecek haberlerin tek bir platform üzerinde toplanmış, kolaylıkla ve akıcı bir şekilde ulaşılabilir halini yansıtmaktadır.