Kaftancıoğlu ile MHP İstanbul il başkanı arasında ‘ülkücü sokak çetesi’ polemiği!

Kaftancıoğlu ile MHP İstanbul il başkanı arasında ‘ülkücü sokak çetesi’ polemiği!
29 Eylül 2019 11:07

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, ülkücü olduklarını söyleyen bir grup tarafından darp edilen CHP üyesi Mücahit Avcı’yı ziyaretinin ardından sosyal medyada yazdıklarına MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’den tepki geldi.

 

 

Kaftancıoğlu, Avcı’yı ziyaretinin ardından Twitter hesabında “Kendini ‘ülkücü’ olarak tanımlayan sokak çeteleri tarafından darp edilen üyemiz Mücahit Avcı’yı ziyaret ettim.. Fikirsel mücadele yerine şiddeti tercih edenlerin hak ettikleri cezayı almaları için sürecin takipçisi olacağız” yazdı.

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI: İTLERİNİZE SAHİP ÇIKIN; AŞI VURACAK BULUNUR

 

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Katancıoğlu’nun bu sözlerine “Demirtaş sevici, pkk terör örgütünün arka bahçesi hdp’nin yol arkadaşı meşrebi gereği Ülkücülere nefret kusmuş. C.Kaftancıoğlu’nun çıraklığı çete ve terör örgütlerinde geçmiş olacak ki ustalık döneminde en iyi bildiği yerden yürüyor. İtlerinize sahip çıkın. Aşı vuracak çok bulunur.” yanıtını verdi.

Birol Gür’ün yanıtını alıntılayan Kaftancıoğlu, “Bunu yazan siyasi bir partinin il başkanı. Başka sözüm yok” yorumunu yaptı.

KAFTANCIOĞLU: ÜLKÜCÜLERE SOKAK ÇETESİ DİYEN BEN DEĞİLİM

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in sözlerini de alıntılayan Kaftancıoğlu, “Ülkücülere sokak çetesi diyen ben değilim, sokak çeteleri kendisine “ülkücü” diyorlar” ifadesini kullandı.

image-75