Kadın doktora şiddet kamerada

Kadın doktora şiddet kamerada
8 Mayıs 2013 13:35

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kadın doktora yapılan saldırı güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde hasta yakını bir kadının, kadın doktorun saçından çekerek sürüklediği görülüyor. Araya güvenlik görevlilerinin de girmesiyle arbede yaşanıyor.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki  olay geçtiğimiz pazartesi günü saat 19:00 sıralarında meydana geldi. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil bölümünde görevli kadın doktor, yüksekten düşme vakasıyla gelen bir hasta için tahlil yapılmasını istedi.
İddiaya göre, hastanın yakınları tahlil yapılmasının gereksiz olduğunu söyleyerek, “Bunlara ne gerek var, hastamızla ilgilen” diye karşı çıktı. İsmi gizli tutulan kadın doktorun, tahlili ısrarla istemesi üzerine hasta yakınlarından biri doktora saldırdı. Hasta yakınlarından bir kadın, doktorun saçlarından tutarak çekti ve bir süre sürükledi. Bunun üzerine devreye hastanenin güvenlik görevlileri girdi.

Ancak öfkesi dinmeyen hasta yakınları bu kez, güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Arbede yaklaşık 2 dakika sürdü. Şiddete maruz kalan kadın doktor, hastane personelleri tarafından başka bir odaya alındı. Bu görüntüler, hastane koridorundaki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kadın doktor saldırganlardan şikayetçi olurken olaya karışan 2 kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı.