Kadın altın kolye modelleri

Kadın altın kolye modelleri
17 Temmuz 2018 10:00

Kadın Altın Kalkan Kolye

Tyran, bütün zarafetini ortaya koyarak birbirinden özel kadın altın kolye modelleri tasarlamıştır. Korunma, savunma ve güveni yansıtan kalkansembolünü bir çok yerde marka amblemi olarak görmek mümkündür. Kalkan şeklini gördüğümüzde ilk akla gelenler; Ortaçağ, şövalyeler, savaş, korunma ve savunma ifadeleridir.

 

Kadın Altın Kalkan Kolye modeli ile “Ortaçağ ruhunu yansıtarak korkusuzluğunu göster!”

Ortaçağ kalkanlarının kullanımı ve tasarımları Yunanlılar tarafından hoplon adı verilen bir kalkan kullanıldığında eski zamana kadar izlenebilir. Ortaçağ ortalarında, ortaçağ kalkanlarının tasarımlarındaki çeşitlilik çok sınırlıydı. Uçurtma kalkan tasarımı bu zamanda ve orta ve geç orta çağlarda tanıtıldı. Çeşitli tasarım ve ebatlarda uçurtma kalkanı tanıtıldı ve ortaçağ kalkanı üzerindeki arma boyası hem şövalyeler hem de soylular için yaygınlaşmaya başladı. Kalkanları şövalyelerin ve asil soydan olanların kullanması günümüzde de ilgi görmeye devam etmektedir.

 

Kadın Altın Kalkan Kolye tasarım modeli ile “Savunma içgüdüsüyle tüm zarafetini yansıt!”

Kadın Altın Yaylı Kılıç Kolye

Tyran, kendine özgü tasarımlarıyla yenilikçi ve özgür ruhu yansıtan tasarımlara imza atmaya devam etmektedir. Kadın Altın Yaylı Kılıç Kolye tasarım modeli de özgür gücü ifade eder.

 

Eril iradenin ve dişil hilal ayının sembolü olan yay, ardışık savaş yıllarının acımasız delillerini gösterdiğinde, efsanevi ihtişamın bir dönemde çok kullanılmıştır. En iyi yaylar, son inç veya daha fazla çizilene kadar tam ağırlıklarını göstermezler. Yaylar günümüzde de çok sevilmekte ve ilgi görmektedir. Yay ile kılıç sembolü ve yay ile ok sembolünü takılarda ve dövmelerde görmekteyiz. Yayın ince ve hassas bir sanatı ve çeşitli efsaneleri de vardır. Bu hassasiyeti ve efsanevi ruhu Kadın Altın Yaylı Kılıç Kolye modeli ile yansıtabilirsiniz. Çok öze kadın kolye modellerine Tyran web sitesinden de detaylı bakabilirsiniz.

 

Birçok medeniyet yayla okçuluk olarak savaşmıştır. Bütün medeniyetlerin farklı inanışları vardır. Budist sembolojisinde yay, duyuların beş okunu gönderen zihnin gönüllü gücünü temsil eder. Böylece pranava, İlahi iradenin mikro kozmik kıvılcımının yanı sıra herkesin tek bir makro-kozmik kaynağından yayıldığı düşünülebilir.Kahlil Gibran, şöyle yazmıştı: “Sen, yaşayan çocukların oklar olarak gönderildiği yaylarsın.”

 

Yay hem söze hem de bir karmik eylem aracına dayanan bir antlaşmadır. Efsane ve kutsal yazılarda, yaylar sıklıkla yaşayan, ilahi varlıklar olarak tasvir edilmiştir. Arjuna’nın büyük Mahabharatan savaşında bu kadar yıkıcı etkisi olan yayı, Gandiva olarak adlandırılmıştır.

Yay ile kılıç simgeleri birleştiğinde gücün en derinine inen hassas noktayı görmeyi yansıtır.

 

Eski tarihte kılıcın değerini, soyluların ve asillerin kullanmaları ve de savaş malzemesi olarak bir çok çağda görmek oldukça vazgeçilmez bir bütündür. Savaş malzemesi olarak ilk olarak akla gelen silahlar; yay, ok, kılıç ve baltadır. Bu eski döneme ait tarihi eserlerimizin ruhunu Kadın Altın Yaylı Kılıç Kolye modeli ile de yansıtabiliriz. Yayla ilgili bilinen şu sözü; “Çok yaylı bir yay kolayca kırılabilir.” Publilius Syrus demiştir. Unutmamak gerekir ki yay incelik, hassas dokunuş ister. Kılıç ile birleştiğinde ise kendi hassas duygularını dışa vurmadan güçlü olduğunu temsil eder.

Kadın Altın Kılıç Choker Kolye

CHOKER kadın kadife deri müccevher takı

Tyran, tüm ihtişamını gözler önüne sererek farklı bir tasarım olan Kadın Altın Kılıç Choker Kolye modelini hazırlamıştır. Altın; güzellik, güç, saflık ve başarı sembolü olmuştur.Altının doğal güzelliği onu sadece gizemli derecede değerli kılmaz, aynı zamanda dünyanın en kullanışlı metalidir. Bu bir olan elektriğin iyi iletken o kararmaz veya okside olmaz. Altını döverek güzel şekiller veren sanatkarlarımız bir çok takı tasarımı yapmaya devam etmektedir.

 

Tyran’ın da tasarlamış olduğu Kadın Altın Kılıç Choker Kolye modeli farklı bir gizem yaratıyor. Kibar duruşu bütün zarafetini ortaya koyuyor. Altın son derece detaylı şekillere dönüştürülebilir, harika bir renk ve parlaklık parıltılı olarak da adlandırılabilir. Altın, insan zihninde özel bir yer tutan unutulmaz bir metaldir. Altının bir çok simgeye dönüştürülerek kullanmakta en vazgeçilmez bir tercihtir. Kadınlar için kılıç simgesi ile birleşen Kadın Altın Kılıç Choker Kolye modeli de tasarımı ile vazgeçilmezdir.

 

Kılıç simgesinin tarihimizde çok önemli bir yeri vardır. Kılıç, asaletin sembolüdür. Ortaçağ boyunca kılıç, antik çağda sahip olmadığı efsanevi oranlar kabul etti. Orta Çağ halkı, kılıcı, insanın Tanrı tarafından verilen asaletinin bir sembolü olarak kabul ederek, belirli bir derinlikle karşı karşıyaydı.

 

Bir kral taçlandığında, daima bir kılıç takıyor. Modern egalitariyalizm düzeyindeki tüm yükseliş ve yumrulardan sıyrılmayan herhangi bir kutsal törende, bir kılıç kullanılır. Kılıç sembollü kolye kullanarak “Tyran’la Asaletini Göster!”

 

Tüm bayan (kadın) kolye modelleri için Tyran web sitesinden ulaşabilirsiniz.