İzmir’de AKP’liler astı CHP’liler kaldırdı!

İzmir’de AKP’liler astı CHP’liler kaldırdı!
12 Nisan 2016 17:46

Geçtiğimiz gün CHP ile AKP arasında yaşanan sloganlı atışma sonrası dün gece de afiş toplama mesaisi yaşandı. AKP’li oldukları söylenen kişilerin İzmir’in çeşitli noktalarına astıkları pankartlar CHP’liler tarafından toplandı.

 

 

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerinin yankısı devam ediyor. İzmir’in çeşitli noktalarına asılan afişler de bunuın son örneği oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun karikatürünün altına “Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Küfür etme İzmir istemiyor” yazılı afişler asılması üzerine CHP ilçe başkanlıkları ise afişleri topladı.

 

Karabağlar’dan başlayarak Konak ve Bayraklı hattında, AKP’li oldukları iddia edilen kişilerce “Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Küfür etme İzmir istemiyor” yazılı afişler asıldı.

 

11

 

CHP ilçe başkanlıkları bunun üzerine sokaklarda gece geç saatlere kadar afiş toplama mesaisi yaptı. CHP’li başkanlar ve gençlik kolları yöneticileri asılan afişleri topladı. Zabıta ekipleri de afişleri asanların peşine düştü.

 

222

 

Suç duyurusunda bululundular

 

Karabağlar İlçe Başkanı Ali ihsan Yıldız, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, ve Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, gençlik kollarıyla birlikte topladıkları afişleri Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne teslim etti. Başkanlara CHP PM Üyesi Avukat Sevda Erdan Kılıç eşlik etti. Başkanlar emniyete bilgi verirken, AKP hakkında suç duyurusunda da bulundu.