İstanbul’un Sosyal Yaşam ve Eğlence Merkezi Sea Pearl Ataköy

İstanbul’un Sosyal Yaşam ve Eğlence Merkezi Sea Pearl Ataköy
22 Mart 2018 10:27

İstanbul, bilindiği üzere oldukça büyük bir metropoldür. Büyükşehirin beraberinde getirdiği geniş iş olanakları, eğlence alanları, kültürel ve sosyal etkileşim fazlasıyla mevcut. Fakat bunların yanında gürültü kirliliği, kalabalık ve stres gibi dezavantajları da vardır.

 

 

Sea Pearl Ataköy, bu dezavantajlardan ve sıkıntılardan tamamen arınmış bir yaşam projesidir. Günlük tempoya yeni bir soluk getiren bu proje, hayallerini gerçekleştirmek isteyen veya hayat temposuna düzen getirmek isteyenleri kendisine çağırıyor. Yeşillik alanlar, sosyal yaşam merkezlerinin yanında konaklayabileceğiniz oteller, eğlence mekanları da mevcuttur. Buradan bir eve sahip olduğunuzda, sanki evinizde tatil yapıyormuş gibi hissedeceksiniz. Kuzu Grup’un yürüttüğü ve gerçekleştirdiği Sea Pearl Ataköy projesi ile, siz de hayallerinize kavuşabileceksiniz.

 

 

Sea Pearl Ataköy ve Otel Yerleşkeleri

Bu proje kapsamında faydalanabileceğiniz olanaklar sadece günlük ihtiyaç konusunda sınırlı değildir. Dilerseniz yararlanabileceğiniz turistik faaliyetler de mevcuttur. Green Palace, Blue Palace ve Seapearl Hotel, sizin keyfinize ve hizmetinize sunulmuştur. 7/24 aktif personelleri ile size inanılmaz bir tatilfırsatı sunuluyor. Turistik yerlerden olan Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı gibi tarih kokan mekanlara yakınlığı sayesinde, hem proje dahilindeki konuklarını hem de turistlerini ağırlamak konusunda oldukça başarılı olacak gibi gözüküyor.


Otelde yapacağınız konaklamalar, aktiviteler, turistik geziler, SPA ve masaj salonlarında geçireceğiniz rahatlık dolu günler, size kendinizi şımartma isteği uyandıracak. Sadece kendinize değil, her yaş grubundan olan bireyler için birden fazla aktivite seçenekleriyle Sea Pearl
Ataköy
, size unutamayacağınız bir tecrübe sunacaktır. Ayrıca burada geçireceğiniz sürede; sadece çevre yerleri değil, ulaşım imkanlarının
bolluğuyla tüm İstanbul’u gezip görmenin avantajlarından da yararlanabileceksiniz.

Gezip görmek istediğiniz veya tekrar ziyaret etmek istediğiniz yerleri ister karayolunu ister denizyolunu kullanarak ulaşım sağlayabilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Siz de bu fırsatı kaçırmayın.