Isıtmax Isıtma Sistemleri ile Tasarruf Edin!

Isıtmax Isıtma Sistemleri ile Tasarruf Edin!
14 Ekim 2020 11:38

Yerden ısıtma sistemleri incelendiği zaman özellikle enerji tasarrufu konusunda çığır aşan biri gelişme olduğu fark edilmektedir. 2009 yılında endüstriyel ısıtmanın uygulandığı mekanlar ile eski tip alanların enerji harcaması alanında bir araştırma yapıldı. %36,3 oranında enerji tasarrufu sağlandığı tespit edildi.

 

 

Sunulan sistem özellikleri işlerliği ve ısı ayarlanabilir yapısı ile uzun yıllar sorunsuz çalışma kapasitesine sahiptir.

Hamam Isıtma Sistemleri Geleneksele Teknolojik Bir Dokunuş Yapıyor!

Hamam ısıtma ve elektrikli yerden ısıtma sistemleri kapsamında modern sistemler ile geleneksel yapının bir araya gelmesi mümkündür. Hamam ısıtma sistemleri proje, imalat ve uygulama alanlarından oluşur. Mermer zeminler/ duvarlar, göbek taşı altına ince bir ağ şeridi halinde elektrik tesisatı döşenir. İstenilen sıcaklık, hacim ve ortam basıncı dikkate alınarak ağın yoğunluğuna karar verilir.

Türk kültürünün en önemli parçalarından biri olan hamamın tadını doğru oranda çıkarmak için gelenekleri yok saymanıza gerek kalmaz. İşletmenizi yaşatırken teknolojik gelişmeler ile harmanlamak ve daha efektif bir hale getirmek isterseniz Isıtmax ile çalışabilirsiniz.

Rampa ve Çatı Isıtma Sistemleri

Rampa ısıtma sistemleri kapsamında yollarda meydana gelen buzlanma olasılığının minimum seviyeye indirilmesi mümkündür. Bu şekilde kar ve buz sebebi ile meydana gelen kazaların oranı da azalacaktır. Buzlanma nedeniyle sık bir şekilde kaza meydana gelen alanlara uygulanan sistem, merdiven ve bina girişleri için de tasarlanabilir.

Çatı ısıtma sistemleri ile kar birikiminin minimum seviyeye indirilmesi sağlanmaktadır. Karın çatıda belirli biri süre kalmasının sonrasında çatının genel teknik yapısı için olumsuz bir faktördür. Konut tipi ya da ticari yapılarda kullanılan çatı ve oluk ısıtma sistemleri; buz, kar eritme veya elektronik termostat ile kontrol edilir. Genelde sensör otomatik olarak hava şartlarına göre devreye girer.

Uygun Fiyat Yüksek Kalite

Üretim salonları, depolar ve lojistik için endüstriyel ısıtma sistemleri, çalışma konforunda ve çalışma maliyetlerinde esnekliği belirler. Çalışanlarınızın üretkenliğini ve üretim koşullarını hoş ve kolay kontrol edilebilir bir iklimle kalıcı olarak optimize etmek için, Isıtmax.com adresindeki enerji tasarruflu endüstriyel ısıtma sistemlerimizi inceleyiniz… Uygulama ve teknik destek için iletişim kurabilir, ihtiyacınız olan parçaları online yolla alabilirsiniz.