İnstagram Reklam Hesabı ve Fiyatları

İnstagram Reklam Hesabı ve Fiyatları
8 Temmuz 2022 12:35

instagram reklam hesabı ​​​​​​​fiyatları ile ilgili net bir bilgi verebilmek mümkün değildir. Çünkü Instagram reklam verme fiyatları sabit değildir. Günümüzde neredeyse herkesin kullanmış olduğu Instagram’da farklı türde ve bütçelerde reklam verilebilir. Bu reklamlar ürün ya da hizmetler için son derece avantajlıdır. Instagram reklam fiyatları verecek olduğunuz reklama bağlı olarak farklılık gösterir. Diğer sosyal medya uygulamalarına göre Instagram sponsorlu reklam verme fiyatları bir tık daha fazla olabilir. Ancak bu platformdan diğer platformlara oranla çok daha yüksek veriler elde etmeniz mümkündür Instagram reklam ücretleri bazı değişkenlerden dolayı sabit bir fiyat listesine sahip değildir. Bu etkenler ise tahmini etkileşim kalite puanı ve reklam türleridir. Ayrıca diğer reklam verenler ile yaşayacak olduğunuz rekabet de fiyatı etkileyen unsurlardan biridir.

 

 

İnstagram Reklamları

instagram hesabı satın al Instagram reklam fiyatları açık artırma sistemi ile çalışır. Fakat açık artırma sadece bütçeyi kapsamaz. Instagram reklamınızı sahip olmuş olduğu yüksek ya da düşük kalite puanı açık artırmadaki maliyeti etkiler. Açık artırma ile oluşan Instagram reklam ücretleri reklamın konumunu da belirler. Instagram reklam verme fiyatları açık artırma ile iki alanda tartılır. Bunlar bütçe ve kalitedir. Bu iki faktörü birleştiren sistemin adı ise toplam değerdir. Instagram reklam fiyatları çalışmasında toplam değerin yüksek olmasında fayda vardır. İnstagram sponsorlu reklam verme fiyatları bu toplam değerin etrafında döner.

İnstagram Reklam Teklifi 

İnstagram hesapları Instagram reklam fiyatlarında teklif ve bütçe hususu ön plandadır. Teklif mevcut olan rekabette diğer Reklam verenler ile yarışmanızı sağlayan. Tıklama başı maliyette yalnızca tıklama alındığı zaman ödeme yapılır. Bu reklamları maliyeti kalite puanına bağlı olarak farklılık gösterir. İnstagram sponsorlu reklam verme fiyatları için belirlenen süre boyunca kullanılan maksimum tutar da belli başlı faktörlere bağlı olarak değişir. Instagram reklam verme fiyatları için günlük ya da total bir maliyet belirlenebilir. Bununla birlikte Instagram reklam süresi boyunca bu bütçenin üzerine çıkmaz. Satılık instagram hesapları tercih ederek kaliteli bir büyüme sağlayabilirsiniz.

Reklam Kalitesi

Instagram’da reklam verme alanında en önemli noktalardan biri de verilen reklamın kalitesidir noktası sahip olduğunuz yüksek kalite, puanı Instagram reklam ücretleri bakımından olumlu yönde etkiler. Kampanyanızdan alacak olduğunuz olumlu ya da olumsuz dönüşlerde reklamın kalitesini etkileyen nokta eğer Instagram reklamlarınız olumlu geri dönmüşler aldıysa yani yorum beğeni tıklanma ve takip gibi alanlarda başarılı olduysa Instagram maliyetinizi düşürür ve size ödüllendirir. Ayrıca eğer Instagram kullanıcıları reklamınızı kapatır ya da engellerse bu durumda kalite puanınız azalır. Instagram sponsorlu reklam verme fiyatları konusunda en yüksek verime almak istiyor iseniz bu detaylara dikkat etmeniz oldukça önemlidir. Instagram reklamları Instagram reklam hesabı satın alma gibi konularda daha detaylı bilgiye ihtiyacımız varsa bu durumda uzman desteği alabilirsiniz.