İnegölspor’da Serhat Güller istifa etti

İnegölspor’da Serhat Güller istifa etti
13 Ekim 2015 16:29

SPOR Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup takımı İnegölspor’un teknik direktörü Serhat Güller, istifa ettiğini açıkladı.

 

 

“KARŞILIKLI OLARAK BİTİRDİK”

 

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

 

“Yönetim olarak sezona şampiyonluk parolası ile başlamıştık. Ancak yönetim kurulu ile yaptığımız toplantıda teknik direktörümüz Serhat Güller ile sözleşmemizi karşılıklı olarak bitirme kararı aldık. Kendisine kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

 

“İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALMAK İSTEMEZDİM”

 

Serhat Güller ise yönetimle yaptığı görüşmede ayrılığın daha iyi olacağı kanısına vardıklarını anlatırkten şöyle konuştu:

 

“Üzüntülüyüm, istifa etmek zorunda kalmak istemezdim. 5’inci haftadan sonra takımımızın çok daha iyi olacağını söylemiştim. Ama 5’inci haftayı getirecek neticeleri alamadık. Ben İnegölspor’un daha iyi yerlere gelmesini arzu ediyorum. Bu yolu açmak içinde görevimden istifa ettim. İnşallah hayırlı olur. Ben İnegölspor’da futbol oynadım ve teknik direktörlük yaptım. İnegölspor’u seviyorum. Bana çok şeyler kattı. Futbolculuğumun ilk basamağıdır. İnegölspor’un başarılı olmasından başka temennimiz yok. İyi bir takımımız var. Bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacaktır. Yeni gelecek arkadaşın Allah yardımcısı olsun. Artık önümüze bakacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun.”

 

15’İNCİ SIRAYA İNDİ

 

Serhat Güller’in başındaki İnegölspor, oynadığı 5 maçta 5 puan toplayarak 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 15’nci sırada yer aldı. İnegölspor, 5 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. 4 gol atarken kalesinde de 4 gol gördü.

 

 

Kaynak: Adem DEMİR/ İNEGÖL (Bursa) (DHA)