İmamoğlu’nu vatansever olmamakla suçladı, sicilinde bakın neler çıktı!

İmamoğlu’nu vatansever olmamakla suçladı, sicilinde bakın neler çıktı!
16 Mart 2024 10:14

İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon’un yayınlandı. Programın bir bölümü ise sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu’nun vatansever olmamakla suçlayan Yusuf Turan isimli seyirci tavırlarıyla ve konuşmasıyla tepki çekti. Ancak Turan’ın İSPARK’ta çalıştığı dönem 18 kez park hasılatını zimmetine geçirmekten işlem yapıldığı ortaya çıktı.

 

 

İBB Başkanı ve CHP’nin yeniden aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu, Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofan’a konuk oldu. İmamoğlu’nun katıldığı bölüm dün itibarıyla Gain’de yayınlandı.

Program yayınlanır yayınlanmaz bir bölümü özellikle sosyal medyada büyük ses getirdi ve en çok konuşulan konular arasına girdi.

 

 

‘KABADAYI’ TAVIRLARI TEPKİ ÇEKTİ
Yusuf Turan isimli bir seyircinin İmamoğlu’na yönelik tavırları ve konuşması tepki çekti. İmamoğlu’nu vatansever olmamakla suçlayan Turan, Turan, “Yanınızda keltoş bir güvenlik var” dedi. İmamoğlu ise “Saygısızlık yapıyorsun” sözleriyle tepki gösterdi.

 

“Burada olmayan insanlarla ilgili bir sürü ithamda bulundu. Bir insana keltoş dediğin için seni kınıyorum. Kabadayı laflar etme bana…”

 

 

 

İSPARK’TA TOPLANAN HASILATLARINI ZİMMETİNE GEÇİRMİŞ
Ancak Yusuf Turan’ın sosyal medyada gündem olma nedeni ise İSPARK’ta çalıştığı dönem 18 kez toplanan park hasılatını zimmetine geçirmekten işlem yapıldığı ortaya çıktı.

 

Sosyal medyada yapılan paylaşımda şöyle denildi:

 

“Babala TV’de Ekrem İmamoğlu’nu vatansever olmamakla suçlayan Yusuf Turan isimli seyircinin, 2013 yılında İSPARK’tan atıldığı ortaya çıktı.

 

İBB kaynaklarınca; Turan hakkında tam 18 kez, toplanan park hasılatını zimmetine geçirmekten işlem yapıldığı açıklandı.”