İhanet yeni randevuevi arıyor

İhanet yeni randevuevi arıyor
19 Ekim 2012 15:59

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 19 Ekim 2009 tarihinde yaşanan bu “Habur rezaletinin” PKK için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Oslo’da gerçekleşen AKP-PKK-MİT görüşmesine kadar uzanan ihanet yeni Oslo’lar için, yeni Habur’lar için ‘randevu evi’ aramaya devam ededursun Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu ihanetin hesabını soracağımız günün gelmesini sabırsızlıkla beklemekteyiz” dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman “Habur rezaletinin 2. yıl dönümü münasebetiyle” yaptığı yazılı açıklamada “Kürt Açılımı” ismiyle bölücülük hayatına başlayan daha sonra “Demokratik açılım” adını alan “PKK Açılımı”nın maskesini soydukça yeni yeni isimlerin gündeme geldiğini bildirdi.
 
-CUMHURBAŞKANIMIZ ORTAK OLDU-
 
AK Parti’nin son olarak ihanetine “Millî Birlik ve Kardeşlik Projesi” diyerek yoluna devam ettiğini öne süren Büyükataman, “Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün ‘Yakında güzel şeyler olacak’ diyerek ortak olduğu ihanet projesine AKP, bir can simidi gibi sarılmış ve Başbakan Erdoğan ‘Yakında Habur’dan ve Avrupa’dan teröristler gelip teslim olacak’ diyerek düşmanının tüm cephelerini tarumar eden, bütün silahlı gücüne el koyan bir komutan edasıyla arzı endam etmişti. Bir süre sonra Başbakan’ın ve Abdullah Gül’ün müjdelediği(?) eli kanlı katillerin bir kısmı ülkemize geldi” dedi. MHP’li Büyükataman şöyle devam etti:

“Eskiden ‘Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa’ ile başlayan marşlar söyleyen kalabalıklara alışık kulaklarımız; teröristlerin, bölücülerin siyasi arenadaki temsilcisi olan partinin seçim arabasının üzerinde boy gösteren PKK’lıların marşlarla, şarkılarla, yoğun tezahüratlarla karşılandığını duydu. Bu arabanın üzerinde pek çok il ve ilçeden geçilerek halk selamlandı, toplanan kalabalıklar PKK lehine sloganlar attı. Buna karşılık Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı ve iktidarı ne yaptı? İktidar devletin savcısını PKK’lıların ayağına yolladı. Ayağa yollanan savcının aciz tavırlarıyla oluşturulan salondaki Türk bayrağı salondan çıkartıldı. ‘Pişman mısınız’ diye soran savcının yüzüne yediği ‘Pişman değiliz’ tokadıyla yüzünün kızarması gerekirken, onları pişmanlık yasasından faydalandırdı. Üzerlerinde PKK’lı teröristlerin giydiği kıyafetlerle Habur’dan gelen hainler yurdun çeşitli bölgelerine dağıldı, konferanslar ve toplantılara konuşmacı olarak davet edildi ve ilgili bölücü partinin seçim bürolarının açılışında bulundu.”
 
-ARINÇ’A ELEŞTİRİ-
 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk milletiyle birlikte verdiği mücadele neticesinde bu hainlerin meydanlardan çekilmek zorunda kaldıklarını anlatan Büyükataman, “İhanet projesinin başlatıldığı günden beri ise Türk milleti neredeyse her gün evlatlarını şehit vermeye başlamıştır. MHP’nin de içerisinde yer aldığı 57. Hükümet döneminde ‘sıfır’a inen şehit sayımız maalesef bugün 1990’larla yarışır hâle gelmiştir. AKP döneminde palazlanan, semiren PKK’nın saldırıları karşısında AKP’li Bülent Arınç çıkıp ‘Sayıca ve teçhizatça bizden daha çoklardı’ deme gafletinde bulunmuştur. ‘Öcalan’ın yol haritasını önemsiyoruz’ diyen AKP’li Arınç’ın ağzından elbette faydalı sözler çıkacağını da bekliyor değiliz.”
 
-YENİ HABURLAR İÇİN MEKÂN ARAMAK-
 
MHP’li Büyükataman, “19 Ekim 2009 tarihinde yaşanan bu Habur rezaleti PKK için önemli bir dönüm noktasıdır. Oslo’da gerçekleşen AKP-PKK-MİT görüşmesine kadar uzanan ihanet yeni Oslo’lar için, yeni Habur’lar için ‘randevu evi’ aramaya devam ededursun Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu ihanetin hesabını soracağımız günün gelmesini sabırsızlıkla beklemekteyiz” dedi.
MHP’li Büyükataman açıklamasını “Bu vesile ile Habur’un 2. yıl dönümünde bölücü PKK’nın 19 Ekim 2011 tarihinde Hakkâri’de şehit ettiği 24 vatan evladını ve tüm terör şehitlerimizi saygı ile anıyor ve cennetle müjdelenen evlatlarımıza bu hesabın sorulacağına dair yeniden söz veriyoruz” diye bitirdi.