Hizmet Kalitesi İle Siz De Assos Da Güzel Vakit Geçirebilirsiniz

Hizmet Kalitesi İle Siz De Assos Da Güzel Vakit Geçirebilirsiniz
24 Mayıs 2018 08:43

Doğal güzellikleri ile öne çıkan Assos tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Konforlu ve rahat bir tatil planlaması yapmak istediğinizde tercih edeceğiniz oteli dikkatli bir şekilde araştırmalısınız.

 

Assos’ta nerde kalınır?

Birçok otelin hizmetlerine bakarak siz de dilediğiniz oteli seçerek ailenizle ve sevdiklerinizle doğanın tadını çıkararak unutulmaz bir tatil planlaması yapabilirsiniz. Assos Park Hotel konsepti ve müşteri memnuniyetini önemseyen hizmet kalitesi ile birinci sınıf hizmet sunan adreslerden biridir. Gerek doğa ile iç içe oluşu gerekse de müşteri odaklı hizmet sunması ile siz de severek bu oteli tercih edebilirsiniz.

Mavi Bayraklı Sahile Sahip

Yetişkin ve çocuk havuzuna sahip otelde serinlemek istediğinizde havuzun tadını çıkarabilir ya da mavi bayraklı kumsalı ile siz de doğa ile iç içe denizde güzel tatil yapabilirsiniz. Kısa süreli tatil planlarınızda ya da uzun süreli tatil planlarınızda siz de Assos’u tercih edebilirsiniz. Otelin plajında ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti sunulmakta olup, ayrıca otel içi havuzda isterseniz havuz başı restoranda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bölgeye as yemeklerin tadına bakarak eşsiz lezzetlerle siz de sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçireceğiniz otel aradığınızda Assos Park Oteli tercih ederek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kaliteli Ve Müşteri Odaklı Hizmet Sunuluyor

Müşteri memnuniyetini önemseyen otel hizmetlerine baktığımızda yerli ve yabancı turistlerin ilk tercih oteller arasında yer aldığını görmekteyiz. Bu hizmetler için siz de Assos otel tavsiyeile küçük bir araştırma yaparsanız, bölgede en çok ilgi gören ve müşteri odaklı hizmet sunan Assos Park Otelde unutulmaz bir tatil planlaması yapabilirsiniz. Modern odalarda konforlu ve güzel tatil yapmak isteyenler 46 oda kapasiteli bu oteli tercih ediyor. Deniz manzaralı, doğa manzaralı odalarda siz de keyifli ve güzel bir tatil yapmak isterseniz, oteli tercih ederek sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Kaliteli ve müşteri odaklı hizmet sunan otel, mavi bayrağa sahip %100 müşteri odaklı hizmet sunan adresler arasında yer alıyor.