HDP’li bakanların istifa dilekçesindeki ilginç detay ortaya çıktı!

HDP’li bakanların istifa dilekçesindeki ilginç detay ortaya çıktı!
23 Eylül 2015 00:10

Avrupa Birliği Bakanı Ali Haydar Konca ve Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan’ın istifalarını sunmasının ardından, HDP’li bakanların dilekçesi ortaya çıktı. Dilekçede geçici seçim hükümetine “BAŞARISIZKLAR dileriz” ifadesi dikkat çekti.

 

Seçim hükümetinde yer alan HDP’li Avrupa Birliği Bakanı Ali Haydar Konca ve Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan bugün bakanlıktan istifa ettiğini açıkladı.

 

İstifalarını Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bir dilekçeye attıkları imzalarla sunan Konca ve Doğan’ın Başbakan Davutoğlu’na sundukları dilekçe ortaya çıktı.

 

Dilekçede “Bu baskıcı hükümetin bir ferdi olma olma görevini daha fazla sürdüremeyeceğimizi bidirir, bundan sonraki süreçte hükümetinize BAŞARISIZLIKAR” dileriz” ifadesi altında Ali Haydar Konca ile Müslüm Doğan’ın imzaları görünüyor.

 

hdp-bakan-istifa-dilekçe

 

İstifasını bu dilekçeyle sunan HDP’li bakanların canlı yayında yaptığı açıklamadan sonra Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Konca ve Doğan’ın açıklamalarını eleştirerek konu hakkında açıklamada bulundu.

 

Kaynak: KAYNAK: AHMET CEYLAN / ROTAHABER