Hayatınızda Neden Gastronom Küvetlere İhtiyaç Duyarsınız?

Hayatınızda Neden Gastronom Küvetlere İhtiyaç Duyarsınız?
19 Temmuz 2021 15:04

Gastronom küvetler genellikle profesyonel mutfaklar ve yeme-içme endüstrisi için üretilmiş standart tepsiler ve kaplardır. Dayanıklı yapıları ve standart ölçüleri nedeniyle neredeyse tüm restoran ve kafelerde tercih edilmektedir. Ancak isterseniz bu küvetleri evde de kullanabilirsiniz. Peki bu küvetler size ne gibi avantajlar sunar?

 

Kendinizi Her Zaman Açık Büfede Gibi Hissedersiniz

 

Eğer açık büfeyi seviyorsanız ama her gün açık büfeye gidecek vaktiniz yoksa gastronom küvetler bu hissi evinize taşıyabilir. Açık büfe hizmet veren yerlerin neredeyse hepsi bu küvetleri kullanır. Siz de evinize açık büfe havasını rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

 

Gıda Endüstrisinin Sert Koşullarına Dayanıklıdır

 

Yeme-içme sektörü en zorlu koşulların yaşandığı sektörler arasında yer alır. Bu sektörde kullanılan aletlerin ve ekipmanların da bu zorlu koşullara dayanması gerekir. Gastronorm küvet, en zorlu koşullara bile dayanarak çizilmelerin önüne geçer.

 

Her Yerde ve Farklı Amaçlarla Rahatlıkla Kullanılabilir

 

İster fırına atın ister buzdolabında saklayın. Bu küvetler her türlü mutfak görevi için hazır. İç içe saklanabilmesi nedeniyle de fazla yer kaplamadan dolaplarınızda saklayabilirsiniz. Yemek servis edebileceği gibi artan yemekleri buzdolabında saklamak için de gastronorm küvetleri kullanabilirsiniz.

 

Uluslararası Standartlara Göre İmal Edilmişlerdir

 

Gastronom küvetler uluslararası standartlara göre üretilmiştir. Bu nedenle de endüstriyel fırınlara, buzdolaplarına ve bulaşık makinelerine kolaylıkla sığarlar. Aynı zamanda dünyanın neresine giderseniz gidin aynı ölçülerde olan seçenekleri rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

Mutfak Express olarak 1957 yılında başlayan sektör tecrübemizle beraber her çeşit endüstriyel mutfak ürününü en uygun fiyatlarla, en hızlı şekilde müşterilerimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Wok tavadan, çelik tencereye, dondurma makinesinden konveyörlü ızgaraya kadar güvenle alışveriş yapabileceğiniz, tüm endüstriyel mutfak ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz hizmeti sizlere sunuyoruz.