Görevden alırım demedi

Görevden alırım demedi
22 Ekim 2012 19:42

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök için “görevden alırım” yönünde bir ifadesi olmadığı belirtildi.

CHP İletişim Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada CHP’nin önceki Genel Başkanı Deniz Baykal ile üç Antalya milletvekilinin Kılıçdaroğlu’nu karşılamadıkları gerekçesiyle disipline sevk edilecekleri yönündeki “yalan haberin ve bu konuyla ilgili spekülasyonların” devam ettiği belirtildi.
 
Konuyla ilgili olarak bugün de, Kılıçdaroğlu’nun Antalya İl Başkanı Devrim Kök’e “görevden alırım” dediğinin öne sürüldüğü ifade edilen açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun bu ve benzeri art niyetli haberlerin tek amacının CHP’yi karıştırmak olduğunu belirterek, ciddiye alınmamasını istediği kaydedildi. Açıklamada, “CHP’de Genel Başkanlara saygının esas olduğunu bir kez daha hatırlatan Sayın Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Kök’ün spekülasyonlar üzerine gerekli açıklamaları yaptığını ve başarılı hizmetlerine devam ettiğini belirterek, İl Başkanı Kök’ü ‘görevden alırım’ dememiştir” denildi.