Gökçek’e karşı FETÖ kartı mı?! Şok Şok!

Gökçek’e karşı FETÖ kartı mı?! Şok Şok!
19 Ekim 2017 09:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya dönüşü gazetecilerle yaptığı sohbette, Melih Gökçek başta olmak üzere istifası istenen belediye başkanlarının direnmesi durumunda neler olacağını şöyle özetlemişti: “Eğer istifa etmezlerse bedeli çok ağır olur…”

 

 

Erdoğan’ın bu sözlerinin ne anlama geldiğini yazan Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, istifası istenen başkanların direnmelerinin söz konusu olamayacağını, direnenin hemen FETÖ bağlantısının ortaya döküleceğini öne sürdü.

 

 

‘İSTİFA FALAN ETMİYORUM’ DİYEMEZLER

 

 

Altaylı, “İstifa falan etmiyorum diyemezler. Direnen, ‘İstifa etmiyorum’ diyen olursa, parti yönetimi bundan dolayı üzülmez, geri adım falan da atmaz. Çünkü yönetimin elinde çok iyi bir ‘koz’ var. Kozun adı FETÖ. Direnen olursa, hemen FETÖ bağlantısı ortaya dökülür…” dedi.

 

 

ÇOKTAN BULUNMUŞ BİR BYLOCK YA DA BAŞKA ŞEYLER

 

 

Bu FETÖ bağlantılarının neler olabileceğini ise Altaylı şöyle özetledi: “Verilen bir arsa, yapılan bir yardım, sağlanan bir kolaylık, FETÖ liderine zikredilmiş bir övgü, bir Pennsylvania gezisi, ziyaret edilmiş bir FETÖ okulu, FETÖ okuluna gönderilmiş bir çocuk veya torun, FETÖ’cülerle yapılmış bir telefon konuşması ve tabii telefonda bulunacak veya çoktan bulunmuş bir ByLock…”

 

Fatih Altaylı’nın yazısını okumak için TIKLAYIN