Galatasaray'dan kimler gidecek?

Galatasaray'dan kimler gidecek?
28 Nisan 2012 13:38

Süper Final’de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Galatasaray’da bir yandan da takımdan gönderilecek oyuncuların isimleri tek tek masaya yatırılmaya başlandı.

Süper Final’de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Galatasaray’da bir yandan da takımdan gönderilecek oyuncuların isimleri tek tek masaya yatırılmaya başlandı.
 
 
Sarı-kırmızılı yönetim,şu anda menajerler vasıtasıyla gelen bazı oyuncu tekliflerini incelemeye alırken; diğer bir yandan da hem Felipe Melo için Juventus ile olan ilişkilerini sıcaklaştırdı hem de takımdan gönderilmesi planlanan oyuncular için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.
 
 
 
Sezon başında Bursaspor’dan büyük umutlar ile transfer edilen ancak sarı-kırmızılı forma altında fazla forma şansı bulamayan Sercan Yıldırım’ı önümüzdeki sezon kiralık olarak bir başka takıma vermeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, sadece yurtiçinden bazı teklifler almış durumda…
 
 
 
Sercan için yurtdışından bazı tekliflerin olduğu yönünde son bir kaç gündür çeşitli basın yayın organlarında yer alan haberleri yalanlayan ve şu anda sadece ‘şampiyonluk’ hedefine odaklandıklarını dile getiren sarı-kırmızılı yönetimin önde gelen isimleri, iç transfer piyasasından hemen her oyuncu için bazı teklifler aldıklarını belirttiler.
 
 
 
Sarı-kırmızılı yönetim transfer konusunda ‘sessiz’ kalmayı tercih etmesi rağmen çeşitli Anadolu kulüpleri başta Sercan Yıldırım olmak üzere Florya’nın kapısını aşındırmaya başladı.
 
 
 
Şu anda hiçbir kulüp ile transfer görüşmesi yapmayan ve talebi olan tüm kulüplere ’13 Mayıs’tan sonra görüşelim’ cevabını veren sarı-kırmızılı yönetimin Sercan Yıldırım, Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Anıl Dilaver gibi isimleri önümüzdeki sezon kiralık olarak bir başka takıma göndereceği öğrenildi.
 
 
 
Galatasaray ile olan sözleşmesi biten Servet Çetin ve Aykut Erçetin ile kesin olarak yollarını ayıracak olan sarı-kırmızılı yönetim, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Aydın Yılmaz, Bogdan Stancu, Emmanuel Culio ve Juan Pablo Pino konusundaki kararını ise Fatih Terim’den gelecek olan rapor sonrasında verecek.

 

sporx