Fenerbahçe Türkiye’dir, esir alınamaz…

Fenerbahçe Türkiye’dir, esir alınamaz…
9 Şubat 2019 14:28

Kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim. Olabildiğince her branş müsabakalarını izlerim. Böylesine büyük bir kulübe ait hissetmenin tadını çıkarır ve hayatımı böylece zenginleştiririm. Spor sadece spor değildir çünkü…

 

 

Dr. Semih DİKKATLİ H&H YORUM
Spor;
Birbiriyle savaşamayan ülkelerin sporcuları aracılığıyla savaşması,
Uzak diyarların insanlarının birbiriyle buluşması,
Bir takıma, bir gruba üye olarak yalnızlıktan kurtulmanın yolu,
Aidiyet hissiyle birlikte güçlü hissetmenin farklı hali,
Eğlence,
İddia,
Öfke, şiddet, aşk, sevgi duygularının sahalara, salonlara doluşmuş halidir.
Kendimi bildim bileli Fenerbahçe ile ben tüm bu duyguları yaşadım. Şimdiyse başka bir gerçekle karşı karşıya kaldığımı söylemeliyim. Artık Fenerbahçe olabildiğince yalnızlaştırılmış, diğer tüm taraftarların düşmanı haline gelmiş, devlet iktidar ve yandaşların açık hedefi, özellikle futbolda her alana yayılmış FETÖ teröristlerinin baş düşmanı olmuştur.
Ali Koç gibi sevilen, vizyon sahibi, genç ve efendi birinin kulübe başkan olmasıyla birlikte bu düşmanlıklar iyice su yüzüne çıkmış ve Fenerbahçe’yi küme düşürmek üzere açık kumpaslar oluşturulmaya başlanmıştır. 3 Temmuz sürecinde kulübe el koyamayanlar, şimdi kulübün içinde bulunduğu mali darboğazdan çıkmasını engelleyerek, Ali Koç’u başarırız kılarak kaos yaratmak, kulübü yönetilemez hale getirerek ele geçirmek peşindedirler.
Bugün Fenerbahçe için yapılan bu infaz yakında Beşiktaş ve Galatasaray’a da uzanacak ve onlar da satışa hazır hale getirilecektir. Çünkü ülkede satacak, bir tek fabrika, toprak, hava, su kalmamıştır. Şimdi kulüpler- özellikle üç büyükler- tam da el konulacak hazinelerdir.
Ben Ziraat Bankası aracılığıyla, kulüplerin borçlarının bu bankaya devrini ve bu bankanın genel müdürünün “İnşallah Fenerbahçe’yi küme düşüreceğiz” söylemlerinin tesadüf olmadığından eminim. Amaç açıktır, Fenerbahçe’ye el koymak…
FETÖ’cü alçaklar size sesleniyorum: “Bunu 3 Temmuz sürecinde yapamadınız, şimdi de yapamazsınız.”
Bir de Sayın Ali KOÇ’a diyeceğim var: “Sakın Ziraat Bankası’ndan kredi almayın, büyük Fenerbahçe taraftarı istediğiniz an da takımının yanında yer alacaktır.”
Fenerbahçe, Türkiye’dir düşürülemez, teslim alınamaz. Fenerbahçe Atatürk’tür, yok sayılamaz

 

 

 

Dr. Semih DİKKATLİ Twitter

 

 


Yazarın Son Yazıları:
İçimdeki çocuğun bayramı
Herkes birine zorba…
Kara Kutu… Hadi yüzleşelim…