Fenerbahçe taraftarı Silivri'de

Fenerbahçe taraftarı Silivri'de
14 Şubat 2012 08:14

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nde bugün başlayacak olan “Futbolda Şike Davası”nın ilk duruşması için sabahın karanlığında Silivri’ye hareket eden Fenerbahçeli taraftarlar TEM Otoyolu’nda trafiğin akışını durdurdu. Yaklaşık 5 dakika süre ile araçlarını durduran taraftarlar geriden gelenlerin de konvoya yetişmesini sağladılar.

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nde bugün başlayacak olan “Futbolda Şike Davası”nın ilk duruşması için Fenerbahçeli taraftarlar sabahın ilk ışıklarıyla Silivri’ye hareket etti. Yaklaşık 5 dakika süre ile TEM Otoyolu’nda araçlarını durduran taraftarlar, geriden gelenlerin de konvoya yetişmesini sağladılar.

 

Kadıköy Salı Pazarı’ndan hareket eden taraftarların yanı sıra farklı güzergahlardan gelen, Mahmutbey gişelerinde buluşan son olarak da TEM Selimpaşa çıkışında ve E5’ten TEM’e katılım kavşaklarında çoğalan taraftarlar tüm katılımcılarla Silivri’ye devam etti.

 

Konvoyun ilk otomobil ve otobüsleri az önce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi’ne ulaştı.
Şike davasında yargılanan 23’ü tutuklu 93 sanığın ilk duruşması bugün yapılacak.

 

3 Temmuz’da başlayan operasyon kapsamında 8 aydır tutuklu bulunan sanıklar ilk kez hakim karşısına çıkacakları Silivri Ceza ve İnfas Kampusu’na nakledildi.

 

401 sayfalık iddianamenin okunacağı duruşmanın ilk 4 günü Silivri’deki salonda görülecek. Ardından yargılamaya Çağlayan’da devam edilecek.