Fenerbahçe prestij maçını kaybetti

Fenerbahçe prestij maçını kaybetti
7 Aralık 2012 00:11

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. hafta maçında Fenerbahçe, Alman temsilcisi Borussia Mönchengladbach ile karşılaştı. Sarı lacivertli ekip mücadeleyi 3-0 yenik bitirdi.
 
Bu sonucun ardından grubu daha önceden birinci bitirmeyi garantilemiş olan Fenerbahçe 13 puanda kalırken, grubu ikinci sırada bitiren B.Mönchengladbach 11 puana yükseldi.
 
KOCAMAN’IN MAÇ YORUMU

 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçın ardından yaptığı basın toplantısında, “Öncesinde zorlu geçeceğini düşündüğümüz Avrupa Ligi grubunda formalite maçı oynadık. Daha az forma şansı bulmuş oyuncularımızı görme şansımız olacaktı. Her iki takım da bunu amaçladı. Bununla beraber kazanma duygusu ve düşüncesi ön plandaydı. Ancak bunu yapamadık.” diye konuştu.
 
STOCH’UN TEPKİSİ HAKKINDA…

 
Öte yandan oyundan çıkma kararına tepki gösteren ve Dirk Kuyt’ın elini sıkmayan Miroslav Stoch’la ilgili de konuşan Aykut Kocaman, “Miroslav bugün başarılı oynadı. Oyundan çıkmasının temel nedeni İBB maçını düşünmemizdi. Oyuncular bunu keşke yakalayabilseler. Oyuncular iyi oynarken daha çok oynamak istiyor. Bana olan tepkiyi anlayabiliyorum ama kendi arkadaşına tepki olmaması lazım. Bu çok yanlış. Bunu yarın ve yarından sonra konuşacağız” diyerek sözlerini noktaladı.