Fantazi müziğin güçlü sesi Cüneyt Özgür, Nenehatun Çırağan'da

Fantazi müziğin güçlü sesi Cüneyt Özgür, Nenehatun Çırağan'da
28 Ocak 2013 10:03

Fantazi müziğin güçlü sesi Cüneyt Özgür, Nenehatun Çırağan’da sahne alacak.

Ankara’nın nezih mekanlarından Nenehatun Çırağan Restorant’ta, 30 Ocak Çarşamba akşamı fantazi müziğin güçlü sesi Cüneyt Özgür sahne alacak.

Nenehatun Caddesi, 64 numara GOP adresinde bulunan Çırağan Restorant’ın konukları fiks menü, limitsiz içki kişi başına 70 TL’ye Cüneyt Özgür’den müzik ziyafeti dinleyebilecek.


 

Rezervasyon:
03124466061
05326502037

Cüneyt Özgür kimdir:

20 Kasım 1979 Eşkişehir’de dünyaya gelen Cüneyt Özgür, İlkokulda bağlama kursu ve korolara katılarak müzik hayatına merhaba dedi. Ortaokul son sınıfta enstrumanını org olarak seçip, mahalle düğünlerinde org çalıp, şarkılarını söyleyerek ilk kez müzikten parasını kazanmaya başladı. Lise’den Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümünü iyi bir dereceyle bitirerek mezun oldu.

Fakat onun gönlünde muhasebeyle rakamlarla uğraşmak degil müzik yatıyordu. Müziğine ve sesine daha fazlasını katmak için Bursa Belediye Konservatuarı’nda örgenim görmeye başladı. Bu arada Eskişehir’in sevilen ve izlenilen yerel televizyon kanallarında müzik programları yaptı. Televizyondaki başarılı müzik programları sayesinde geniş kitlelere ulaşmış ve kendisini halka kabullendirip sevdirmeyi başarmıştır. Arkadaşlarının ve sevenlerinin yoğun ısrarı ile ilk yerel AŞKIN BEŞ PARA ETMEZ isimli albümünü kendi çabasıyla piyasaya sürdü. Albümü Eskişehirde tüm radyo ve basın kanallarında büyük ilgi görünce, ulusal bir albüm teklifi geldi ve UNUT DESEM isimli albümünü sevenleriyle paylaştı. Böylelikle başarısını daha geniş kitlelere kanıtlamış oldu. Klipleri KRAL TV başta olmak üzere tüm müzik kanallarında yayınlandı. Artık şarkıları Türkiye’nin her bir köşesinde radyolarda ve internet sitelerinde yogun ilgiyle dinlenmeye ve takip edilmeye başlandı. Şimdi ise Başkentimiz Ankara’ya yerleşen sanatçımız müzik kariyerine ve çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.