Evliliğinizi Antalya’da ki balayı villanız ile taçlandırın!

Evliliğinizi Antalya’da ki balayı villanız ile taçlandırın!
30 Mart 2019 16:35

Aylarca süren düğün telaşınız bitti ve artık tatil zamanı geldi çattı.

 

 

Muhteşem bir balayını hak ettiniz. Son dönemlerde yeni evlenen çiftlerin balayı programları otel konseptinden biraz daha farklı oluyor. Daha önceden rezervasyon yaparak Kalkan ve Kaş kiralık balayı villasında unutulmaz bir tatili tercih ediyorlar.

 

Tatil Başlasın

Antalya’da bulunduğunuzu hayal edin… Kalkan ve Kaş’ın sahil şeridinden gelerek muhteşem Antalya’nın harika deniz manzarası ile büyüleneceksiniz. Çam ağaçlarının mis gibi kokusu ve yeşilin bin bir rengi içinizi ferahlatmaya yetecek. Villanız size özel olarak görevlendirilmiş bir bayan personel, balayınız boyunca bütün ihtiyaçlarınız için yardımcı olmaya çalışacak.

 

Antalya Kalkan & Kaş’da Balayı Villası

Balayı çiftlerine özel olarak inşa edilip sonrasında da dekore edilmiş olan balayı villası size tahsis edilecektir. Kaş balayı villası seçenekleri arasında aynı zamanda Kalkan ilinde de bulunan villalar bulunmaktadır. Dilerseniz Kaş bölgesinde dilerseniz Kalkan bölgesinde balayı için kiralık villa bulabilmeniz mümkün. Balayı villanız iki katlıdır. Üst katta bulunan yatak odasının balkonundan baktığınızda muhteşem orman kokusu eşliğinde kendinizi denizin içerisinde hissedeceksiniz. Gerek sessiz ve sakinliği gerekse mimarisi ile balayı villası tüm tatilcilerin tercih sebebi oluyor.

 

Villanın alt katında size tahsis edilen mutfakta isterseniz kendi yemeğini yapabilir, bahçede bulunan bambu ağacından yapılmış masa takımında yemeğinizi yiyerek keyifli saatler geçirebilirsiniz. Balayı çiftine özel, ilk günün akşamında alacarte restoranda dünya mutfaklarından seçilmiş ve ödüllü ustaların hazırladığı eşsiz bir yemek sunuluyor. Çifte özel diğer bir uygulama ise yaklaşık 20 yıl yaşlandırılmış şarap ve yanında meyve ikramıdır. Tropikal meyve tabağı eşliğinde kırmızı şarap ikramı balayı villasının tercih olma nedenini artırıyor.

 

Balayı villasında bulunan yüzme havuzu tamamen size özel ve Akdeniz manzaralıdır. Yüzerken kendinizi denizde hayal edebilirsiniz. Kaş ve Kalkan balayı villası için kiralayacağınız tüm villalar da havuz mevcuttur. Havuz başında ünlü şeflerin hazırladığı tropik meyvelerden hazırlanan aromatik kokteyller içebiliyorsunuz. Yine balayı villanızda bulunan sauna da kullanacağınız ferah kokular ile rahatlayabilirsiniz. Bahçede, havuzun yanı başında bulunan barbekü ile iki kişilik mangal partisi verebilir ve burada hoş saatler geçirebilirsiniz. Salonunuzdaki büyük ekran ve en son sistem televizyon ile eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

 

Kalkan & Kaş Kiralık Balayı Memnuniyetinde Tek Adres

Balayı villanızın Antalya’da bulunan tarihi mekânlara yakınlığı ile gün içerisinde tarih kokan bu yerlere gidebilir, anılarınızda kalacak birçok fotoğraf çekilebilirsiniz. Antalya balayı villanız gece kulüplerine oldukça yakındır. Düğünden önce geçirdiğiniz stresli zamanları burada deliler gibi eğlenerek atabilir, artık daha pozitif olabilirsiniz. Balayı villasında geçirdiğiniz muhteşem günlerin tadı damağınızda kalacaktır. Rüya gibi bir tatil yaşamış olacaksınız.

 

Detaylı bilgi ve Kalkan & Kaş bölgelerinde bulunan balayı kiralık villalarını daha yakından inceleyin.

www.tatilvillasi.com.tr