Eski Bakan Serdaroğlu: En çok AKP’den oy alacağız

Eski Bakan Serdaroğlu: En çok AKP’den oy alacağız
9 Mart 2020 08:53

Partisinin tabelasını Mart’ın sonunda asmayı planlayan eski bakan Rıfat Serdaroğlu, “En çok AKP’den oy alacağız. Biz geleceğiz bunları oldukları yerden indireceğiz. Sandığa gitmeyen insanlardan oy alacağız” iddiasında bulundu.

 
ÇOBAN ATEŞİ HAREKETİ PARTİ TABELASINI ASMAK İÇİN HAZIRLANIYOR

 
Rıfat Serdaroğlu’nun öncülüğünü yaptığı Çoban Ateşi Hareketi Mart’ın sonunda parti tabelasını asacak.

 

 

14 MART’TA KURUCULAR TOPLANACAK

 
Tarafsız Haber Ajansına konuşan Serdaroğlu, “14 Mart’ta Ankara’da kurucular olarak toplanıyoruz. Kuruluş tarihimizi, partinin ismini, genel merkezin yerini hepsini karara bağlayacağız. Tahmin ediyorum ondan sonraki herhalde en geç 15-20 gün içinde de kuruluşumuzu yapacağız” dedi.

Serdaroğlu, şu an kurucuların 136 kişi olduğunu söyledi.

 

 

“BİZ GELECEĞİZ BUNLARI OLDUKLARI YERDEN İNDİRECEĞİZ”

 
Her şeyi tamamladıklarını ifade eden Serdaroğlu, şöyle dedi:

“Bizim hareketimiz sıradan bir hareket değil.

AKP 18 senedir ülkeyi yönetiyor. Onun alternatifi biziz, mevcut muhalefet partileri de değil. Biz geleceğiz bunları oldukları yerden indireceğiz. Bütün ülkeyi 1.5- 2 senedir karış karış gezen birisi olarak söylüyorum.

 

 

İTTİFAKLAR DEĞİŞECEK Mİ?

 
Biz tahmin ediyorum Haziran sonunda Türkiye’de herkesin ittifak yapmak için koşabileceği bir oy oranını tahmin ediyorum bütün anketlerde yakalayacağız.

 

 

“DEMOKRATİK MERKEZDE BİR PARTİ OLACAK”

 
Demokratik merkezde bir parti olacak. Kendini demokratik merkezde gören herkesten oy alacağız.

 

 

“EN ÇOK AKP’DEN OY ALACAĞIZ”

 
En çok AKP’den oy alacağız.

Biz Anayasa’nın ilk 6 maddesini yüreğine sindiren herkesle ittifak yaparız ama biz kesinlikle bu tek adam rejimine ve AKP zihniyetine karşıyız.

 

 

“SANDIĞA GİTMEYEN İNSANLARDAN OY ALACAĞIZ”

 
Bu küçük partilerin hepsi bizle beraber olur onlar, onlar gelir bizle birleşirler, bizde onları başımızın üstüne taç yaparız. Bölünmüş yeteri kadar bölünmüş, küçük partilerin yüzde yarım oy, binde bir oylarla mücadele etmeleri mümkün değil, onları da yanımıza alırız. Sandığa gitmeyen insanlardan oy alacağız. Ciddi bir oran var Türkiye’de.”