En iyi wordpress cache eklentisi

En iyi wordpress cache eklentisi
3 Kasım 2022 12:17

WordPress dünyanın en çok kullanılan web sitesi içerik yönetim sistemidir. WordPress alt yapısı sayesinde kullanıcılar web sayfalarını kolaylıkla yönetebilmektedir. Kullanışlılık, işlevsellik ve geliştirilmeye açık yapısı sayesinde dünyanın en çok tercih edilen içerik yönetimi sistemlerinden biri olmayı başarmıştır. Tamamen ücretsiz olması da cabası. Dileyen herkes wordpress sayesinde kolayca bir web sayfası oluşturup yönetmeye başlayabilir. Özellikle kişisel blog oluşturmak isteyenler için bulunmaz bir fırsattır. Genellikle tüm kişisel blog sitesi sahipleri wordpress alt yapısını tercih etmektedir. WordPress’i bu kadar önemli kılan bir diğer unsur ise geniş eklenti seçeneğidir. WordPress eklentileri sayesinde sitenizde hiçbir kodlama bilgisine sahip olmadan dilediğiniz değişiklikleri veya iyileştirme amaçlı değişiklikleri yapabilmektesiniz. Wp cache en bilinen eklentilerin başında gelmektedir.

 

 
Web sitesi sahip olmanın öneminin yanı sıra hızlı açılan bir web sayfasına sahip olmak oldukça önemlidir. Kimse uzun süre açılmayan sayfaları ziyaret etmek istemez ve bu durum sitenizin değerini googlenin gözünde de düşürür ve arama sonuçlarından silmesine neden olur. Hızlı açılan web sayfaları ise googlenin en üst sıralarda göstermeyi tercih edeceği sayfalardır. WordPress alt yapılı bir site kurdunuz ve sitenizi hızlandırmak istiyorsunuz. Peki ne yapacaksınız?

 

 
Wordpresin en meşhur eklentilerinden biri olan wp cache ile web sayfanızı oldukça hızlı hale getirebilirsiniz. Eklentiyi kurup etkinleştirerek aradaki farka sizde inanamayacaksınız. En çok kullanılan wordpress cache eklentisi olan Wp Fastest Cache isminden de anlaşılacağı üzere sitesinden hız arayanlar için bulunmaz bir fırsat. 1 milyondan fazla kullanıcının tercihinden de anlaşılacağı üzere beklentilere tam anlamıyla cevap veren bir eklenti. Ücretsiz sürümüyle kısmi çözümler üreten eklenti Premium sürümüyle ise de işini profesyonel yapanların ihtiyacına cevap vermektedir. Verilen emeklerin ve yapılan onca yatırımın ziyan olmaması bazen tek bir eklentiye bağlı olabilir. Eğer amacınız sitenizi hızlandırmaksa aradığınız en doğru eklenti Wp Fastest Cache olacaktır.