En İyi Aidatsız Kredi Kartı Karşılaştırması kredibankalar.com’da!

En İyi Aidatsız Kredi Kartı Karşılaştırması kredibankalar.com’da!
31 Mart 2022 20:06

Aidatsız kredi kartı almak istiyorsanız kredibankalar.com sitesinde yer alan en iyi aidatsız kredi kartı veren bankalar tam size göre.

 

 

Kredibankalar.com CEO’su Necati Öztürk’ün yaptığı açıklamalara göre, Aidatsız kredi kartları, günümüzde banka ürünlerinden tasarruf etmek isteyenlere bulunmaz bir fırsat sunuyor. Kredi kartına yıllık ücret ödemek yerine aidatsız olarak kredi kartı kullanarak yıllık 500 TL’ye varan bir tasarruf elde edebilirsiniz.

 

Kredibankalar.com sitesinde yer alan en iyi aidatsız kredi kartı sayfası ile tüm bankaların kredi kartlarını kolaylıkla karşılaştırabilirsiniz. En iyi aidatsız kredi kartı karşılaştırması yanı sıra aidatsız kredi kartı başvurusu yapabilir, anında onaylanan kredi kartı sahibi olabilirsiniz.

 

Aidatsız Kredi Kartı Yüksek Limitli Çıkar Mı?

Kredi kartı başvuruları genellikle kredi notu ve aylık resmi gelirinize göre sonuçlanmaktadır. Eğer kredi notunuz 1500 seviyesi ve üzerinde ise bu durumda kredi kartı başvurunuzun olumlu sonuçlanması daha da kolaylaşacaktır.

Eğer kredi notunuz 1200 ve altında yer alıyorsa, bu durumda kredi kartı başvurunuzun olumlu sonuçlanması ihtimali düşecek ve limitiniz de buna göre verilecektir. Yani kredi kartı limitinizin yüksek olması hem gelirinize hem de kredi notunuza göre belirlenecektir.

Aidatsız kredi kartı gelirinize bağlı olarak 50.000 TL’ye kadar limitli olarak alınabilir. Eğer aidatsız kredi kartı şirketiniz için başvuru yapacaksanız 100.000 TL’ye kadar aidatsız kredi kartı alabilirsiniz.

 

Aidatsız kredi kartı nasıl alınır?

Aidatsız kredi kartı sahibi olmak istiyorsanız, www.kredibankalar.com sitesinde yer alan aidatsız kart veren bankalar sayfasından aidatsız kredi kartlarına başvuru yapabilir, sonucunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

 

Aidatsız kredi kartı veren bankalar

Bilindiği gibi günümüzde en etkili ve en hızlı yöntem internet üzerinden yapılan başvurulardır. Sizde bir kaç adımda başvurunuzu yapabilir, online formlar aracılığıyla başvurunuzu anında bankaya yollayabilirsiniz. Banka ise yapılacak değerlendirmelerden sonra en fazla 2 saat içerisinde size dönüş yapacaktır.

En iyi aidatsız kredi kartı veren bankalar:

  • Akbank Free Kart
  • Enpara Aidatsız kredi kartı
  • Cepteteb – Dijital kart
  • Garanti Bonus Flexi
  • Denizbank Net Kart
  • Ziraat Bankası Bankkart
  • QNB Finansbank – FixCard
  • Yapı Kredi World Eko Kart
  • İş Bankası – Maximum Aidatsız kart
  • Vakıfbank Tercih Kart
  • TEB Sade Kart.

 

tablo

Banka Kredi Kartı İsmi Yıllık Aidat Ücreti
Akbank Axess Free kart Aidatsız
Enpara.com Enpara Aidatsız kredi kartı Aidatsız
CEPTETEB Dijital kredi kartı Aidatsız
İş Bankası Maximum Aidatsız kredi kartı Aidatsız
Garanti BBVA Bonus Flexi kredi kartı Aidatsız
Yapı Kredi World Eko kart Aidatsız
Vakıfbank Tercih Kart Aidatsız
Denizbank Net Kart Aidatsız
QNB Finansbank CardFinans FixCard Aidatsız
Ziraat Bankası BankKart Aidatsız