En güvenli kapı kilitleri

En güvenli kapı kilitleri
21 Nisan 2018 11:00

Hırsızlık olayları her geçen gün artarken kapılarda kullanılan kilitlerin ne oranda güvenli olduğu da tartışılmaya başlandı. Artık kapı kilidi modelleri, hırsızlık olaylarına karşı çok daha güvenli bir teknikle üretiliyor. Bu nedenle hangi modeli seçerseniz seçin, eski kilitlere nazaran açılması çok daha zor olan bir kilit tercih etmiş olacaksınız. Sadece dış kapılarda değil, iç kapıların kilitlerini de daha güvenli olanlarla yenileyebilirsiniz.

 

 

Kapıların Kilitlerini Yenileyin!

Yeni kapı kilidi çeşitleri çilingirler tarafından dahi güçlükle açılıyor. Bu da hırsızlık olaylarına karşı caydırıcı bir özellik taşıyor. Çünkü hırsızların kaybedeceği her dakika yakalanma risklerinin daha da artması anlamına geliyor. Bu yüzden öncelikle kilitlerin yeni olup olmadığını kontrol ettikleri ve eski kilitlerin takılı olduğu kapılara yöneldikleri de biliniyor.

Sadece barel ve tornavida ile açılmayan yeni kapı kilidimodelleri ile tüm kapılarınızın kilitlerini yenilemeniz gerekiyor. Özellikle balkon kapıları ve dış kapıların bu bölümünü yenileriyle değiştirmeniz, güvenliğiniz bakımından mühim! Aynı zamanda iç kapılarınızı da kilitleyebilir ve evinizi çok daha güvenli bir ortama dönüştürebilirsiniz.

Alarm Çalan Kapı Kilidi Modelleri Üretildi

Artık bareli kırıldığında 80 desibel yüksekliğinde alarm çalan kapı kilitlerinin de üretildiğini hatırlatalım. Hırsızlar kapının kilit bölümünü kırsalar dahi çalan alarm ile birlikte kaçıyor ve en azından canınıza ya da malınıza bir zarar gelmesi riski ortadan kalkıyor. Tercihinizi kendinden alarmlı olan bu ürün modellerinden yana da kullanabilirsiniz. Bu ürünler diğerlerine nazaran bir miktar daha yüksek fiyata sahip. Hırsızlık olaylarının yoğun yaşandığı bir bölgede yaşıyorsanız önceliğiniz alarmlı kilitler olmalı!

Ayrıca alarmlı olmasa dahi açılması çok daha zor olan bu yeni modellerin fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünmeyin. Gayet makul bir bütçe ayırarak hem kaliteli ve güvenilir hem de uygun fiyatlı kilitler satın alabilirsiniz. Sadece ekonomik bir alışveriş için doğru adresi seçmeniz gerekiyor. Çok sayıda kişi kapı kilitlerini www.hirdavatmalzeme.comadresinden temin ediyor. Çünkü tüm ürünleri kaliteli ve kullanışlı olmakla beraber gayet cazip fiyatlara sahip. Bu sayede tek bir alışveriş ile kilitlerin tamamının yenilenmesi mümkün olabiliyor.