Elbise

Elbise
28 Kasım 2022 17:30

Sezon yenilendikçe elbise trendleri değişmeye devam ediyor! Elbiseler yazlık, kışlık giyimine, kumaş kesimine ve modeline göre alıcıda cazibe uyandırıyor. Yaz mevsiminde genellikle bol paçalı elbiseler veya kısa olarak nitelendirilebilecek açık renkli kombinler tercih edilirken kış aylarında moda, yerini koyu renkli uzun elbiselere bırakıyor. Elbisenin belli bir organizasyon için veya gündelik amaçla satın alınacak olup olmaması durumu, yine önemsenenler arasında.

Düğün, balo ve parti etkinliklerinde kadınlar, stillerini çoğunlukla siyah, nispeten daha dar elbiseler arasından tercih ederken; gündelik giyimde salaş, uzun ve belki puantiyeli sayılabilecek türde olan elbiseler daha çok rağbet görüyor. Bununla beraber; gündelik elbise tercihlerinde kumaşın önemi azımsanamayacak kadar fazla. Viskon ve pamuk gibi kumaş çeşitleri, rahat hareket imkânı sağlama açısından alıcılarını cezb etmektedir.

Öte yandan aksesuar kullanımı, kombin yaparken elbiseyi daha şık gösteriyor. Dar kesim, omuz açıklığı bulunan elbiselerde kolye, küpe gibi ufak detaylar, giysiyi daha zarif bir görünüme bürüyor. Yine bu aksesuarlarda genellikle beyaz renk olanlar sıklıkla tercih ediliyor. https://www.damlabutik.com.tr/elbise internet sitesinde bu tarz ürünleri inceleyebilirsiniz.