ELART KLOZET TAKIMI

ELART KLOZET TAKIMI
23 Eylül 2020 20:33

Elart firması, yolculuğuna ilk olarak 2001 yılının Eylül ayında başlamıştır ve çok kısa bir zamanda Türkiye de ismini duyurmuştur. Yıllar içinde yaşadığı değişimler ve yenilikler, markaya birçok şey katmıştır. Firma , artık sadece çeyiz ürünleri üretmek ile kalmıyor ayrıca ev ürünleri de üretiyor. Türkiye de 500’ü aşkın bayisi bulunmaktadır. Firmanın bugünlere gelebilmesinde bayiler çok büyük bir rol oynamıştır. Ayrıca dünya çapında gelişim göstererek yaklaşık 40 Ülkeye de Elart markası altında ihracat yapmaktadır.

 

Elart firması, her bayide aynı fiyat ve kaliteyi stabil bir istikrar ile müşterilerine sunmaktadır. Elart, sürekli yenilenen ve değişen Dünya karşısında kültür ve değerlere sahip çıkmaktadır. Modern ve yenilikçi bir bakış açısına sahiptir ve bu sayede sürekli farklı ürünler üretebilmektedir. Elart, Türkiye’nin sahip olduğu en modern ve yeni olan tesislerde ISO – 9001 kalite standartlarında tamamen yerli üretim yapmaktadır.

 

Çok hızlı bir şekilde değişebilen Dünya şartlarında geleceği ön görebilmek çok önemlidir. Öngörü sayesinde oluşabilecek fırsat ve krizleri hissedebilmek, sektör içinde oldukça önemlidir. Geçmiş yıllara bakacak olursak Elart markasının geleceği çok iyi öngördüğünü söyleyebiliriz. Ayrıca  geçmiş yıllarda oluşan krizleri birer fırsata çevirerek kendisini kanıtlama başarısını göstermiştir. Bütün ürünler elart.com sitemizdedir.

 

Banyo paspası konusunda daima en iyisini hedefler ve başarıların birer tesadüf olmadığını iyi bilir. Elart çeyiz, teknoloji çağında olduğumuz için kazan – kazan ilkesi ile ortak bir şekilde hareket etmektedir. Elart çeyiz, son üç yıldır % 50’nin üzerinde büyüyerek Türkiyede ki en hızlı ve istikrarlı firmalar arasına adını yazdırmıştır. Çalışma prensibi olarak, tüm çalışma ve mağaza yönetimini sıkı bir disiplin ve büyük bir şefkat ile yönetmektedir.

 

Hayal Klozet Takımı

Elart ürünleri arasında zevkinize göre birçok klozet takımı bulunmaktadır. Bu klozet takımlarından en çok tercih edileni ise Hayal klozet takımıdır. Hayal klozet takımı, şönil pike kumaşından üretilmiştir ve tamamen yerli üretimdir. Takım, banyo paspası ve küçük paspastan oluşmaktadır, yani toplamda 2 parçadır. Paspaslar elyaf dolgulu ve kaymaz tabanlıdır, kanserojen madde içermez. Görselleri incelemk için elart.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bütün ürünlerimizde olduğu gibi, bütün klozet takımlarının akmazlık testleri yapılmıştır, üründe renk akması gibi sorunlara rastlanamaz. Ayrıca yine bütün klozet takımları ISO – 9001 kalite standartlarında üretilerek müşterilerin huzuruna sunulmaktadır. Banyo paspasının ölçüleri 65×105 cm’dir. Küçük paspas ise 65×50 cm’dir.

 

Elart hayal klozet takımı, özel kumaşlardan üretilmiştir ve tamamen el işidir. Hayal klozet takımı sahip olduğu geniş renk yelpazesi ile banyonuza istediğiniz havayı katabilir. Üründe kaydırmaz taban özelliği bulunmaktadır ve bu özellik sayesinde dökülme ve koku oluşmaz. Ürün, elde veya makinede 30 dereceye kadar yıkanabilmektedir. Ürünü yıkarken çamaşır suyu ve leke çıkarıcı gibi kimyasallar kullanmanız tavsiye edilmemektedir. Eğer diğer klozet takımlarını incelemek isterseniz elart.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

 

İade Şartları

 

Eğer ürünü elektronik ortam üzerinden, yani web sitesinden satın aldıysanız, size sunulan ön bilgilendirme formunu kabul etmiş sayılırsınız. Ürün sevkiyat masrafı olan kargo ücreti tamamen alıcılara aittir. Web site üzerinden satın alınan her ürün, yasal süre aşılmadan alıcıya teslim edilir. Eğer bu süre içerisinde ürün alıcıya ulaştırılmazsa, alıcı sözleşmeyi sona erdirebilme hakkına sahiptir. Eğer ürünü teslim aldıysanız ve iade etmek istiyorsanız, satın alınan ürünü eksiksiz bir şekilde geri teslim etmeniz gerekmektedir.  Eğer satın alınan herhangi bir ürünün satılması imkansız bir hal alırsa, satıcı üç gün içerisinde bu durumu alıcıya iletmek zorundadır. 14 gün içerisinde toplam bedel alıcıya iade edilir.