Eksen Yayınları

Eksen Yayınları
21 Temmuz 2018 14:43

Sınavlarla geçen bir öğrencilik yaşantısına sahip olmamız nedeniyle deneme sınavı kitapları ile sınava hazırlanmakta kaçınılmaz oluyor. Bu anlamda Eksen yayınları, deneme sınavı kitapları ile öğrencilerin yanındadır. Sınavlara hazırlık amacıyla tercih ettiğimiz deneme sınavı yayınlarını, güven verici ve öğrencileri başarıya taşıyabilecek markalardan yana tercih etmek oldukça önemlidir. Eksen yayınları, öğrencilere desteğini, orta okuldan liseye geçiş döneminde ki yayınları ile lisede de MEB uyumlu yardımcı kaynak kitapları ile vermekte ve ayrıca yüksek öğretime hazırlanma sürecinde ki yayınları ile uzun yıllara dayanmakta olan birikimini teknoloji de kullanarak daha da güçlendirmiştir.

 

Eksen Yayınları İle TYT’ye Hazırlık,

 

Eksen yayınlarının TYT sınavı için deneme ve kaynak kitapları, TYT Türkçe soru bankası, TYT tarih soru bankası, TYT coğrafya soru bankası, TYT felsefe soru bankası, TYT temel matematik en baştan 1. kitap, 2. kitap ve 3. kitap ile TYT temel matematik en baştan üçlü seri, TYT Temel matematik soru bankası üç aşamalı ve TYT problem kitabıdır. Ayrıca, TYT fizik, TYT kimya, TYT biyoloji nar soru bankası, TYT tüm dersler soru bankası sayısal, TYT tüm dersler soru bankası eşit ağırlıklı ve sözel, TYT Türkçe denemeleri on beşli paket, TYT matematik denemeleri onbeşli paket, TYT fizik denemeleri yirmili paket, TYT kimya denemeleri yirmili paket, TYT biyoloji denemeleri yirmili paket, TYT tarih denemeleri yirmili paket ve TYT coğrafya denemeleri yirmili paket şeklindedir.

 

Eksen Yayınları İle YKS’ye Hazırlık,

 

Eksen Yayınlarının YKS sınavı için deneme ve soru bankası kitapları ise, en baştan YKS matematik, üç aşamalı YKS soru bankası, YKS edebiyat soru bankası, YKS Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatı soru bankası dört element, YKS kimya soru bankası, YKS fizik soru bankası, YKS tarih ile çağdaş Türk ve Dünya tarihi, YKS coğrafya bir ve iki, YKS psikoloji, sosyoloji ve mantık soru bankası, YKS biyoloji soru bankası, YKS psikoloji, sosyoloji ve mantık soru bankası ve YKS biyoloji soru bankası şeklindedir. YKS ve TYT sınavlarına hazırlanmak için https://www.kelepirkitap.com/ Yanınızdadır.