Edirne'de feci kaza

Edirne'de feci kaza
16 Mart 2012 21:32

Takla atan yolcu minibüsündeki 3 yolcu hayatını kaybetti.

Takla atan yolcu minibüsündeki 3 yolcu hayatını kaybetti.

 

Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde lastiği patladığı için kontrolden çıkan ve ardından karşı şeride geçip takla atan yolcu minibüsündeki 3 yolcu ölürken, 17 kişi de yaralandı.

 

Kaza, saat 17.30 sıralarında Uzunköprü-Keşan yolu Karapınar Köyü yakınlarında meydana geldi. Edirne’den Keşan istikametine giden Raşit Güven’in kullandığı 22 DL 116 plakalı yolcu minibüsü, lastiği patlayınca kontrolden çıktı ve karşı şeride geçip takla attı. Kaza sonrası can pazara yaşandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ile polis, jandarma ve itfaiyenin kaza kırım aracı sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Nihat Yıldırım, Gamze Yanık, Serol Çileli, Şeyma Dönmez, İbrahim Köçet, Betül Köçet, Lamia Özek, Leyla Kaya, Nazan Kaya, Muzaffer Ermek, Ayten Çırpan, Emre Öngören, sürücü Raşit Güven ile isimleri öğrenilemeyen 4 kişi olmak üzere 17 yaralıyı ambulansla Uzunköprü ve Keşan’daki hastanelere götürdü. Kazada 19 yaşındaki Gamze Hazer, 58 yaşındaki Şükran Balaban ve 42 yaşındaki Semahat Güler olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Jandarma ve savcının yaptığı incelemelerin ardından cesetler Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.