Eczane İçin Tabela Nasıl Hazırlanır?

Eczane İçin Tabela Nasıl Hazırlanır?
27 Temmuz 2022 12:32

Eczanelerin günlük hayatımızda ki önemini hepimiz bilmekte ve takdir etmekteyiz. Peki bir eczane arandığı zaman eczane tabela önemini biliyor muyuz?

 

 

Eczane tabela denildiğinde, sıradan bir işletmenin veya dükkânın tabelasından farklı bir eşya akla gelmelidir. Çünkü hem yapılışı hem de tasarımı farklıdır. Yıllardır, yüzlerce eczaneye ait farklı biçimlerde tabelalar üreten firmamız bu konuda tüm bilgiye hakimdir.  Siz değerli eczacılarımıza her türlü tabela yapımında hizmet sağlamaktayız.

Eczane Logolarının Özelliği Nelerdir?

Eczane yazıları ve logoları tamamen görünür ve belirgin olmalıdır. Çünkü hepimizin ana ihtiyaçlarından olan ilaçlara umulmadık bir zamanda ihtiyaç duyabiliriz. Bu bilinçle hareket eden firmamız, eczanelere ait logoları kurallara uygun olarak hazırlar.

O yerin bir eczane olduğunu eczane e logo tabelasıyla fark ederiz. Hem de uzak mesafeden. Işıklı, ışıksız, neonlu, hareketli kısacası her türlü eczane e logo tasarımı bizim işimizdir. Üstelik yürürlükte olan yönetmeliklere uygun biçimde. Ve yine yönetmeliklere uygun malzemeler ile tabelalarınız yapılmaktadır.

Eczanelerde Kullanılacak Tabela Özellikleri

Kimin ne zaman bir eczaneye ihtiyacı olacağı bilinmez. Bu yüzden eczanelerin tabelaları fark edilmelidir. Görünürlüğü yüksek olmalıdır. Tabelalar öncelikle eczanenin ön vitrinine uygun ölçülerde profil demirlerle iskelet halinde oluşturulur. Ardından profilin üzeri uygun malzemelerle kaplanır ve giydirme yapılır.

Eczane e tabela lazım olduğunda bize ulaşmanız yeterli olacaktır. İhtiyacınız olan tabela ile ilgili her konuya hâkim olan firmamız en iyi ürünlerle yanınızda. Işık özellikleri ve tabela ebatlarıyla bütün tabelalarınızı yapmak ve monte etmek bizim işimiz.

Eczane Tabelaları Nasıl ve Nerede Hazırlanır?

Öncelikle bilinmesi gereken konu, eczane tabelalarının yasal çerçeveler dahilinde belirlenmiş olmasıdır. Hiçbir işletme kendi zevk ve anlayışına uygun tabela yaptıramaz. Yapılan işin mevcut yasalara uygun olması zorunludur. Eğer eczaneniz için ışıklı ve belirgin tabela yaptırmak isterseniz, bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

Diğer bütün tabela çeşitlerinde olduğu gibi eczane led tabela konusunda da uzman firmayız. Yeni faaliyete geçecek olan eczaneniz için, tesislerimizde özenle hazırlanan tabelalarımız itinayla monte edilir. Uyguladığımız led ışıkları sayesinde daha fazla görünür olursunuz.

Nöbetçi Eczane Tabelasının Önemi

Sürekli olarak kullandığınız bir ilaç bitmiş. Acil olarak almanız gerekiyor. Nereye gidersiniz? Doğal olarak eczaneye. Ancak eczanelerin çalışma saatleri bulunur. Eğer bu saatin dışındaysanız size nöbetçi eczane gerekecektir. Özellikle büyükşehirlerde ve kalabalık caddelerde aradığınız eczanenin fark edilmesi çok önemlidir.

Bu konunun hassasiyetini bilen firmamız reklam ve tabela konusunda sizlere gerekli hizmeti sağlamaktadır. Nöbetçi eczane tabelası yapmak bizim uzmanlık alanımızdır. Uygun ışıklandırma ile çok uzaktan bile görülebilirsiniz. Ayrıca kendinden elektrik beslemesi olduğu için meydana gelecek elektrik kesintilerinden de etkilenmez. Tabelalarımız yönetmeliklere uygun ölçü ve özelliklerde yapılmaktadır.

Nöbetçi Eczane Panoları Nasıl Olmalıdır?

Umarız kimsenin ihtiyacı olmaz. Ancak ihtiyaç duyulduğunda nöbetçi olan eczanelerin listesine hemen ulaşmalısınız. Eski uygulamalarda eczaneler vitrinlerine astıkları nöbetçi listelerini kâğıt üzerine yazarlardı. Fakat bu kağıtların okunurluğu oldukça zor olmaktaydı. Bu konuda da çözüm ortağınız firmamız olmaktadır. Camekanınızda çok yer kaplamayan farklı ebat ve modellerde nöbetçi eczane panosu hazırlayarak sizi bu dertten kurtarıyoruz.

Işıklı olarak hazırlanmış değişken sabit panolar dışında daha az yer tutan kayan yazı panolarımızda bulunur. Nöbetçi olan eczanelerin isim adres ve telefon numaralarının yer aldığı bu panolar hafif tonlama ışığıyla dikkat çeker. Sizin nöbetçi eczanelere ait bilgileri numaratöre girmeniz yeterlidir. Yaptığı her türlü tabelalar ile hem çevre dostu hem bütçe dostu olan firmamıza uğramanız yeterlidir.