DRC Lojistik Kurucusu İlker Dirice’den Yeni Yatırım

DRC Lojistik Kurucusu İlker Dirice’den Yeni Yatırım
26 Aralık 2020 08:50

2013 yılında DRC Lojistik Yatırım Şirketini kuran İlker Dirice, 2020 yılında faaliyetleri arasına aldığı DRC Motors şirketini, 2021 yılında büyütme kararı aldı. Bu karar doğrultusunda Luxury Car sektöründe, daha fazla müşteriye ulaşmayı planlayan şirket, araç alım satımını sıklaştıracak. Genç girişimciler arasında yer alan İlker Dirice, zaman içerisinde daha fazla sektörde hizmet vermeyi amaçlıyor. Covid-19 kapsamında özellikle satışını yaptıkları araçların detaylı hijyenini de yaparak, müşterilerine teslim eden şirket, hem alım sırasında, hemde teslim sırasında tüm hijyen faaliyetlerini yerine getiriyor.

 

 

İkinci el araç alım ve satım işlemlerinde lüks segment araçlar üzerinden işlem yapan DRC Motors, özel araçlara da yoğunlaşmayı hedefliyor. Böylelikle araç piyasasında kaliteyi en iyi şekilde yansıtarak, araç sahibi olmak isteyenlerin garantili olarak araç almalarını sağlıyor. İkinci el araç piyasalarında araç fiyatları çok yüksek olmasından dolayı, araba almak isteyenler iyi bir araştırma yapmaları gerekiyor.

DRC Motors İle Güvendesiniz

DRC Motors kurulduğu 2020 yılı itibari ile ciddi bir satış rakamına ulaşmasından dolayı, şimdiden müşteri portföyünü ciddi rakamlara ulaştırmış durumda. Araçları incelemek için instagram üzerinden @drcmotors profilini de ziyaret ederek, burada satılan ve satılmış olan araçların tamamını görebilirsiniz. İlker Dirice henüz ikinci el araç piyasasında yeni olmasına karşın, 2020 yılında ciddi bir satış rakamına ulaşarak, 2021 yılı için büyüme hedeflerini de şimdiden belirlediklerini açıklamış durumda.

DRC Lojistik Büyümeye Devam Ediyor

2013 yılından bu yana lojistik alanında belgeleme hizmeti veren DRC Lojistik, uluslararası nakliyat hizmeti veren firmaları 7/24 hizmet vererek, hiç bir sıkıntı yaşamadan yollarına devam etmelerini sağlıyor. İlker Dirice bu alanda sunmuş olduğu hizmetler ile firmaların çözüm ortağı olurken, 2021 yılı için daha yenilikçi ve daha kaliteli bir anlayış ile hizmet vermeye devam edeceklerini açıklamış durumunda.

Girişimci İlker Dirice Projelere Devam Edecek

İlker Dirice yeni projelerini de yakın gelecekte hayata geçireceğini aktarırken, gerek lojistik alanında ve gerekse de luxury car alanında sağlamış olduğu hizmetler ve imkanlar ile birlikte, artık ilk tercihler arasında yer aldıklarını da belirtiyor. Aktif olarak şirket çalışmalarını ve özel hayatından detayları ise https://www.instagram.com/ilkerdirice/?hl=tr adresinden paylaşıyor.