Deniz Manzaralı Büyükçekmece Villa Projeleri

Deniz Manzaralı Büyükçekmece Villa Projeleri
26 Aralık 2023 11:55

Büyükçekmece villa projeleri İstanbul’un en gözde konumunda, standartlarınızı yükseltecek bir eve sahip olmanızı sağlıyor. Her geçen gün daha kalabalık hale gelen İstanbul’un hayal ettiğiniz evi bulma konusunda sizlere yardımcı olmadığını düşünüyorsanız villa projelerine göz atmanız önerilir. Yalnızca sizler için değil aile bireylerinin tamamının ortak beğenisine sunulan ve hepinizi etkilemeyi başaracak villa projeleri İstanbul’un en sevilen konumlarından biri olan Büyükçekmece’de hayata geçirilir.

Hayal Ettiğiniz Villa Şehrin Tam Ortasında

66.489 metrekarelik geniş bir inşaat alanına sahip olan Big Country projesi toplamda 126 adet villanın inşası ile tamamlamayı amaçlıyor. İstanbul’un tam ortasında yer alan konumu işlerinizden uzaklaşmanızı engelliyor. Hayal ettiğiniz evin şehrin uzağında olması sizi endişelendiriyorsa ve mesafe açısından işleriniz ile aranıza uzaklık girmesini istemiyorsanız tercihimizi Big Country projesi ile yapabilirsiniz.

Şehrin tam ortasında fakat kaotik gürültüden uzakta, her istek ve ihtiyacı karşılayabilecek niteliğe sahip olacak şekilde tasarlanan villalar 4 + 1 ile 7 + 1 arasında, tek katlı ve geniş bahçeli olacak şekilde dizayn ediliyor. Ailesi için büyük hayalleri olanların tercihi olmayı başaran ve birçok olanağı aynı anda sunan Big Country projesi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin kesintisiz manzarasını sunuyor. Villaların tamamı birbirlerinin manzarasını kesmeyecek şekilde tasarlandığı ve inşa edildiği için hayat boyu muhteşem bir manzara sizleri bekliyor.

Deniz Manzarasının Huzurunda, Geniş Bahçenizde Vakit Geçirin

Deniz manzarasının huzurunda geniş bahçenizde vakit geçirmek ve ferah evinizde hayatınızın geri kalanını mutluluk içerisinde yaşamak istiyorsanız Big Country projesi size yüksek standartlı bir hayat vadediyor. Her ailenin isteklerinin farklı olabileceğinin bilincinde olan proje farklı ihtiyaçları başarılı şekilde karşılayabilecek donanım ile tasarlanıyor. Yalnızca evlerde değil sosyal tesislerde ve ortak kullanılan alanlarda da sunulan çok sayıda olanak bulunuyor.

Tenis kortları, basketbol sahası, mini futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafeler ve çalışma alanları gibi sosyal alanlar konusunda da büyük bir zenginliğe sahip olan Büyükçekmece villa projeleri evinizden uzaklaşmadan sosyallik de dahil olmak üzere bütün ihtiyaçlarınızı giderebilmenizi sağlıyor. Villanıza yalnızca birkaç adım uzakta aileniz ya da sevdikleriniz ile keyifli vakitler geçirmenizi sağlayan sosyal olanaklar, ayrıcalıklı bir yaşam imkânı sunuyor.

Dünyanın en metropol şehirlerinden biri olan İstanbul her geçen gün daha kalabalık hale gelirken yapıların da buna bağlı olarak hızlı bir şekilde arttığı görülüyor. Sanayinin başkenti olarak değerlendirmenin yanlış olmayacağı ve büyük işler yapmak isteyen herkesi kendisine çekmeyi başaran İstanbul hayal ettiğiniz evi bulmanız konusunda da sizlere farklı şekillerde yardımcı olabilir. Şehrin merkezinde yaşamak ancak hayatın akışından geri kalmak istemeyenlerin tercihi olmayı başaran Büyükçekmece villa projeleri hem sizlerin hem de aile bireylerinizin isteklerini başarılı bir şekilde karşılamayı vadediyor.