Deniz ile iç içe bir tur

Deniz ile iç içe bir tur
21 Temmuz 2018 08:55

İstanbul türlü medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve hala da yapmakta olan muazzam dünya şehirlerinde bir tanesidir. Öyle ki tarihte bütün insanlar tarafından yaşanılacak şehirlerin başında gelmiştir ve bu sebepten uğuruna yüzlerce savaş verilmiştir.

 

 

İstanbul Asya Kıtası ve Avrupa kıtası olmak üzere iki ayrı kıtadan oluşmaktadır. Bu iki kıtayı birbirinden ayıranda İstanbul Boğazıdır. İstanbul Boğazı eşsiz manzarası Asya kıtası ve Avrupa kıtasına olan bağlantısı ile hem stratejik hem de doğal yönden oldukça sık kullanılmaktadır.

İstanbul Boğazı 7000 yıllık tarihi ile yerli ve yabancı turistlerin her zaman ilgi odağı olmayı başarmıştır. Sadece karadan değil, deniz ile iç içe bir İstanbul keşfi için yat kiralama hizmetleri verilmektedir.

 

Bu lüks yatlar ile sadece gezi yapacağınızı düsünmeyin. Evlilik yıldönümünüzü kutlamak için şahane bir fikir olan yat size mükemmel bir zemin olacaktır. Hem sıradanlıktan uzakta hemde deniz ile iç içe. İstanbul Boğazının manzarasının tadına sonuna kadar varacaksınız. Size özel ve tamamen sizin seçtiğiniz konsept ile birlikte unutamayacağınız muhteşem bir boğaz turu ve İstanbul hatırası olacaktır. Doğum günü organizasyonu konseptini de es geçmemenizi öneririz.

 

İstanbul’un boğazını bilenler bilir lüks yatlar ile gezmenin zevki bambaşkadır. Boğazın kıyılarındaki gece ve gündüz açık olan eğlence mekanlarına ve sosyal mekanlara denizden giriş sağlamak sizin için de çok daha sükseli ve eğlenceli bir anı olarak kalacaktır. İstanbul’un taşı, toprağı, neredeyse her şeyi altındır ve bizce denizide altındır. Çünkü bu doğa harikası boğaz iki kıtayı birbirine bağlar. Ve bu ender bir tabiat olayıdır. Bu muhteşem tabiat seyri mutlaka ve mutlaka denizin üstünde yaşanmalıdır.

 

İstanbul’un tarihi havasını taçlandıran bu boğaz dünyanın en güzel metropollerinin başında gelmesinin sebeplerinden yanlızca  birisidir. Çünkü bu ender olay her şehire nasip olan bir doğa olayı asla değildir. Ve hatta İstanbul içinden deniz geçen tek dünya şehridir. Başka metropollerde ise tatlı sular, nehirler şehirlerin içlerinden geçerler, onları da özel yapan şeylerden biriside mutlaka budur. Ama bizim nadide İstanbul’ umuzun asla ve asla başka şehirlere benzemeyen dünyada tek olan özelliği icinden geçen  deniz sayesinde iki kıtaya bölünmesidir. Muhakkak ki görülmeye değer yerlerin başında gelir. İşte bu muhteşem doğayı hayatlarında şahane bir hatıra olarak değerlendirmek isteyen aktivite ve organizasyon sevenler İçin biçilmiş kaftan olarak görünmektedir.

 

Sizlerde yıllarınızı verdiğiniz eşinize asla unutamayacağı bir evlilik yıldönümü yaşatmak istiyorsanız mutlaka İstanbul’un bu eşsiz hazinesinden bir an önce faydalanmalısınız deriz. Çünkü denizin verdiği o romantik hava ve sizin kurduğunuz konsep ile birleşince eşiniz de sizin için her sene klişeleşen, sıradan kutlamalardan biri olmayacaktır.

 

Ve emin olun ki rakamlarda sanıldığı kadar dudak uçuklatan cinsten asla değil. Hem aldınız hizmet hem de yaşanacağınız size özel zaman dilimi emin olun ki her şeye değer  cinsten olacak. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyoruz.