DARÜSSELAM DERGİSİ ŞUBAT'TA BAYİLERDE

DARÜSSELAM DERGİSİ ŞUBAT'TA BAYİLERDE
14 Ocak 2012 12:33

Darüsselam Şubat’ta dergi oluyor! İslamcı-emek temalı fikir dergisi

ihtiyaç fazlası özel mülkiyeti ‘şirk’ olarak tanımlayan Eren Erdem gibi yazarlar, artık Darüsselam dergisinde yazacaklar. Nurjuvazi adlı kitabıyla ülke çapında çok okunan yazarlar arasına giren Eren Erdem bugün Aydınlık Gazetesi’ndeki köşesinden, aylık olarak çıkacak dergiden halkımızın İslam konusunda ihtiyaç duğduğu emekten yana bir derginin çıkacağının müjdesini verdi.

 

Yazdıkları kitapları ve makaleleriyle sürekli eşitlik ve özgürlükten yana tavır alan, ihtiyaç fazlası özel mülkiyeti ‘şirk’ olarak tanımlayan yazarların, aynı dergide buluşması çok ses getirdi.

 

 
Sert bir manifesto ile yayın hayatına başlayan derginin vizyonunda emek ve eşitlik kavramlarının ilk sıralarda olduğu belirtildi.

 
İlk sayılarında, İhsan Eliaçık ve Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu ile yapacakları röportajların yanı sıra Ayhan Bilgen, Cem Somel, Yılmaz Yunak gibi kalemlerin bir araya gelişi Darüsselam dergisinin genel çizgisi hakkında fikir veriyor.

 
‘Devrimci Selamlar’ başlığı ile manifestosunu yayınlayan derginin yönetim kurulu şu ilkelerine yer verdi: “Dergide Allah, Ekmek ve Özgürlük sloganı ile, zulüm ve bozgunculuk karşısında,Hakkın iradesini yansıtma gayesi ile yola çıkılmıştır. Darüsselam; eşitlikçi, özgürlükçü, tam bağımsızlıkçıdır. Darüsselam; abdestli kapitalizme ve abdestsiz elebaşlarına karşıdır.”

 

Eren Erdem gerçek dini öğrenmek isteyenleri dergiye abone olmaya davet etti. Dergiye abone olmak için iletişim:

 

 

www.darusselam.com web adresi ya da 05417146488 numaralı telefona günün her saati sms yollayabilirsiniz.