CHP’li Şahin’den ‘adaylık’ açıklaması: Vekillik dışında talebim olmadı, teklif de almadım!

CHP’li Şahin’den ‘adaylık’ açıklaması: Vekillik dışında talebim olmadı, teklif de almadım!
11 Nisan 2023 11:27

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin pazar günü açıklanan aday listelerinde yer almadı.

 

 

 

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en derinden etkilediği Hatay’ın CHP’li milletvekili Suzan Şahin, deprem sürecindeki çalışmalarıyla dikkat çekmişti. Şahin özellikle Meclis kürsüsündeki isyanıyla konuşulmuş, bizzat Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından hedef alınmıştı.

 

 

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, siyasi partilerin milletvekilliği aday belirleme süreçleri sonrası basın ve sosyal medyada çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Şahin açıklamasında şunları kaydetti:

 

 

“Nefes verin sesiniz olayım” sloganıyla çıktığım milletvekili yolculuğumda halkın her kesimin nefesini mecliste dile getirip, ülkemdeki tüm mağduriyetlerin, haksızlıkların, hukuksuzlukların, yolsuzlukların karşısında mücadele ettim.

28. dönem bayrağını, Genel Başkanımız takdirleri, Parti Meclisimiz ve Merkez Yönetim Kurulumuzun oy çokluğuyla başka yol arkadaşlarım devralmıştır.

Doğuştan aidiyet hissettiğim, bir neferi ve evladı olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve kadrolarının iktidar mücadelesinde var gücümle çalışmaya devam edeceğim.

28.dönem milletvekilliği başvurum haricinde hiçbir bürokrasi ya da yerel yönetim kademesine talep ve isteğim olmadığım gibi bu yönde de bir teklif almış da değilim. Tek hedefimiz Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanı yapmaktır.

Başta Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Parti Meclisimize, Merkez Yönetim Kurullarımıza, beraber mesai yaptığım milletvekili arkadaşlarıma, CHP Hatay örgütümüze, belediyelerimize ve mücadele ortağım olan tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyor, 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Şimdi yine aynı sloganla tüm halkıma “Nefes verin, bu ülkeye barışı, kardeşliği, sevgiyi, getirelim. #SanaSöz yeniden baharlar gelecek” diyorum.

Güzel günler için var gücümüzle çalışacak ve ülkemize baharı beraber getireceğiz.

Haklarınızı helal edin, bir kusurumuz olduysa af ola.

En derin sevgi ve saygılarımla…

Av.Suzan ŞAHİN
Hatay Milletvekili”

 

el_bayrak_60_40