CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nde KARIŞIK işler!

CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nde KARIŞIK işler!
24 Şubat 2016 14:01

İmar Müdürlüğündeki akraba yapılanması ile tepki çeken, Muratpaşa Belediyesi’nin şirketi Falez AŞ’nin aile çiftliği haline geldiği ortaya çıktı! Eski CHP milletvekili Yıldıray Sapan’ın gündeme taşıdığı olaylar sonrası belediyede sular durulmuyor.

 

 

 

 

 

Personel yapılanması ile dikkat çeken ve İmar Müdürlüğü’ndeki akrabalık ilişkileri gözler önüne serilen CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nde, şimdi de partili isimlerin belediye şirketlerinde önemli pozisyonlara getirilmesi gündeme geldi.

 

 

Hüseyin Erşin Yönetimi CHP’lilerden oluşan belediye şirketi Falez A.Ş’de görevlendirilen son isim Sultan Yeğen oldu. Şirketin avukatlığına getirilen Yeğen, geçen seçimde CHP’nin Muratpaşa adayı yapılmış, daha sonra istifa ettirilerek yerine Ümit Uysal aday yapılmıştı. Falez A.Ş’nin yönetiminde görev alan diğer CHP’liler şunlar: Meclis üyeleri İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Hüseyin Erşin, Erol Özkarabekir ile Başkan Danışmanı Murat Kaya ve sabıkalı danışman Emrah Yasin Karasu.

 

 

Antalya’nın ÇANKAYASI Muratpaşa’da eş dost akraba ilişkileri

 

 

BAŞKAN VE ADAMLARI

 
Muratpaşa Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi İbrahim Güney’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Falez A.Ş’de partili yapılanması bununla da sınırlı değil. Yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini de CHP Muratpaşa Meclis Üyesi Mehmet Tosun yürütüyor. Şirketin yönetim kurulunda da Muratpaşa Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri Erol Özkarabekir, Mehmet Tosun ve Hüseyin Erşin ile Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın danışmanı Murat Kaya da yer alıyor.

asdf

 

SABIKALI MÜDÜR

 
ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi’nin genel müdür olduğu şirkette, İssi’nin yardımcılığını ise tartışmalı bir isim, CHP’li Mustafa Akaydın’ın eski danışmanı Emrah Yasin Karasu yürütüyor. CHP’den milletvekili adaylığı için ön seçime girmesine rağmen listeye girmeye yetecek desteği alamayan Karasu, ‘Akaydın’ın prensi’ olarak biliniyordu. Zeytinköy bölgesinde 2010 yılında polisler tarafından yakalanan ve Antalya 7. Sulh Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Karasu, uyuşturucu bulundurmak suçundan bir yıl denetimli serbestlik almış ve bu 8 ay boyunca denetimli serbestlik ve adli kontrole çevrilmişti. Karasu ise komploya kurban gittiğini iddia etmişti.

 

 

SÜREKLİ TARTIŞMA

 
Muratpaşa Belediyesi, daha önce CHP eski İzmir Milletvekili Erdal Aksünger’in akrabalarını istihdam etmekle suçlanmıştı. Ardından İmar Müdürlüğü’nde ortaya çıkan akrabalık ilişkileri açığa çıkmıştı. Belediyedeki akrabalık ilişkilerini gösteren elle çizilmiş bir şema sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılınca Antalya’da gündem yaratmıştı.

 

http://www.sabah.com.tr/akdeniz/2016/02/24/muratpasada-karisik-isler