CHP’li İnce’den sürpriz tüzük hamlesi!

CHP’li İnce’den sürpriz tüzük hamlesi!
26 Ocak 2018 08:15

CHP’nin Büyük Kurultayı’nda Genel Başkan adaylığına soyunan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi konusunda sürpriz bir hamle yaptı.

 

 

8 yıllık Genel Başkanlığı döneminde ikinci kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, hummalı imza arayışı içine girmeye başladı.

 

 

Çankaya’da oluşturduğu çalışma ofisinde kendisine destek veren milletvekilleriyle, delegeleri yakın markaja alan İnce, bizzat kendisi de tek tek delegeleri arayarak, “Tünelden önce son çıkış” olarak nitelendirdiği 2019 seçimlerinden önce CHP’de mutlaka değişim yaşanması gerektiğini belirterek destek arayışına girmeye başladı.

 

 

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

 
Muharrem İnce, akşam saatlerinde ise delegelere bir mesaj yollayarak, “Sevgili yol arkadaşlarım; Cumhurbaşkanı adayımızın bütün üyelerimizin oyuyla belirlenmesine yönelik Tüzük Değişikliği önergemizi imzaya açmış bulunmaktayız. Kurultay Delegesi arkadaşlarımın bilgisine sunarım” mesajını paylaşarak, bütün delegeleri Çankaya’daki çalışma ofisine gelerek, tüzük değişikliği için hazırladığı önergeye destek vermelerini talep etti.

 

SOSYAL MEDYA HAREKATI

 
İnce, bir yandan delegeleri tüzük değişikliği için ofisine davet ederken diğer yandan, kendisine ait sosyal medya hesabından videolu paylaşımlarda bulunarak delegelerden imza için destek istemeye başladı. İnce’nin, kendisine destek veren genç delegeleri özellikle delegeleri ikna etmek için kullanması dikkat çekti.

 

 

Muharrem İnce, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “Tepeden Tırnağa Cesaret Her şey Türkiye’yi sevmekten ibaret” sloganını vurguladı. İşte o paylaşım: