CHP’li Canpolat: Unutmayalım bu seçimde bir oy, bin oy kadar değerlidir

CHP’li Canpolat: Unutmayalım bu seçimde bir oy, bin oy kadar değerlidir
22 Haziran 2019 09:40

CHP önceki dönem İstanbul İl Başkanı ve eski PM üyesi Cemal Canpolat, İBB’nin seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Avcılar’da sokak çalışmasına katıldı.

 

 

 

Canpolat, Avcılar’ın trafiğe kapalı Marmara Caddesi’nde bulunan Saadet Partisi, İYİ Parti, HDP ve CHP’nin seçim çalışması yaptığı çadırlarını ziyaret ederek çalışanları kutlayıp moral verdi.

 

Canpolat’ın bugün Avcılar’da yaptığı çalışmaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Metin Karaca, eski TBMM Başkan vekili Güldal Mumcu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Avcılar CHP İlçe Başkanı Erdal Nas, Avcılar Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kalabalık bir CHP’li grup katıldı.

 

Canpolat, Avcılar Marmara Caddesi’nde bulunan Saadet Partisi, İYİ Parti, HDP ve CHP’nin seçim çalışması yapılan çadırlarını ziyaret ederek çalışanları kutlayıp moral verdi.

 

Canpolat, burada yaptığı konuşmada ise; mevcut iktidarın miadının dolduğunu, Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacının çok acil olduğunu vurguladı. “Türkiye çok kötü yönetiliyor. Çok kötü yönetildiği için ekonomik ve siyasi olarak uçurumun kenarına gelen Türkiye’yi ancak CHP’nin bu uçurumun kıyısından alabileceğini ifade eden Canpolat, “Seçim bitti denilene kadar sandıklara, hemen peşinde seçim kurullarında oy çuvallarına sonuna kadar sahip çıkmalıyız. Unutmayalım bu seçimde 1 oy, bin oy kadar değerlidir” dedi.

 

Canpolat ve beraberindekiler, CHP Avcılar ilçe örgütünü, peşinden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamında ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar.

 

SON HAFTASI DA ALANDA GEÇTİ

 

Dün Beyoğlu’nda alan çalışması yapan Cemal Canpolat’ın çalışmasına Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve büyük bir grup CHP örgüt emekçisi katılmıştı. Beyoğlu’nun Cihangir Mahallesinde bulunan Orhan Kemal müzesini de ziyaret eden Canpolat, “Çalışacağız, çalıştıracağız, çaldırmayacağız ve kazanacağız” söylemlerinde bulunmuştu. Canpolat, burada yaptığı konuşmada, “bir oy bin oy değerinde düşüncesiyle oylarımıza muhakkak sahip çıkmamız gerek. Sandıklara sahip çıkan seçimi kazanır. Sandık görevi demokrasilerdeki en kutsal görevlerden biridir” ifadesine yer vermişti.

 

Seçim çalışmalarındaki son haftaya Şişli’de sokak çalışmasıyla başlayan Cemal Canpolat, daha sonraki gün Eyüpsultan sokaklarını arşınlamış, dün ise Beyoğlu ilçe örgütünün çalışmasına destek vermişti.