CHP'li Belediye Başkanı makamında vuruldu!

CHP'li Belediye Başkanı makamında vuruldu!
11 Ekim 2012 17:36

Artvin’in Hopa ilçesinin CHP’li belediye başkanı Turan Kasımoğlu, makamına gelen bir şahıs tarafından bacağından tek kurşunla vuruldu. Başkan Kasımoğlu hastaneye kaldırıldı.

 



BAŞKAN RİZE’DE TEDAVİ ALTINA ALINDI

 
Makamında silahlı saldırıya uğrayan Hopa Belediye Başkanı CHP’li Turan Kasımoğlu, ambulansla Rize’ye getirildi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 


SALDIRGAN ARANIYOR

Hopa Kaymakamı Abdullah Aktaş, Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu’nu makamında bacağından yaralayan kişinin kimliğinin belirlendiğini bildirdi.

Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan Kasımoğlu’nun ilk tedavisinin Hopa Devlet Hastanesi’nde yapıldığını belirterek, ”Turan Kasımoğlu buradan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kasımoğlu’nun hayati tehlikesi bulunmuyor” dedi.

Aktaş, olayı gerçekleştiren şahsın kimliğinin belirlendiğini ifade ederek, ”Saldırıyı 35 yaşlarında T.A. adlı kişi gerçekleştirdi. Amacının ne olduğunu henüz bilmiyoruz. Yakalanması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

Bu arada, Rize Valisi Nurullah Çakır, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu’nun durumu hakkında hastaneye giderek bilgi aldı.

Hastaneye giden CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya ise saldırının neden gerçekleştiğini henüz bilmediklerini söyledi.