CHP’li Başarır’dan Nebati’nin suçlamalarına yanıt: 3 saat içinde istediğin yere geleceğim

CHP’li Başarır’dan Nebati’nin suçlamalarına yanıt: 3 saat içinde istediğin yere geleceğim
27 Mayıs 2023 16:10

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa etmeden AKP listelerinden seçime giren ve milletvekili seçilen Nureddin Nebati’nin sosyal medya hesabından kendisine yönelik yaptığı paylaşıma yanıt verdi.

 

 

CHP’li Başarır “Şahsımla ilgili uzun bir tweet atmışsınız” dediği Nebati’ye Sizin yazmadığınızı tahmin etmesem de makamınıza olan saygımdan dolayı sizin yazdığınızı kabul ediyorum” diyerek şu ifadelerle seslendi:

 

 

“Tartışma adabından, birlikte tartışarak konuşmaktan bahsetmişsiniz. Çok güzel ama genel başkanınız böyle bir durumu asla kabul etmedi, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkmadı. Ama siz tartışma adabı dediyseniz demek ki böyle bir cesaretiniz var. Bakın ben şu anda sandık güvenliği için memleketiniz Şanlıurfa’ya gidiyorum ama hemen dönebilirim; Mersin’e gelebilirim, Ankara’ya gelebilirim ya da siz Şanlıurfa’ya gelebilirsiniz.

 

Gelin, karşılıklı tartışalım. Mersin’i tartışalım, ekonomiyi tartışalım, yoksulluğu tartışalım, gençleri tartışalım. Neyi doğru neyi yanlış yapmışsın tartışalım. Ortaya koyduğunuz eserleri, ülkenin durumunu siz anlatın ben anlatayım; Mersin ve Türkiye karar versin. Hemen bugün, tweet atarak değil konuşarak-tartışarak. Demişsin ya ‘tartışma üslubu’, haydi Nebati cesaretin varsa hemen, 3 saat içinde istediğin yere geleceğim. Ankara, Mersin ya da Şanlıurfa. Buyurun.”