CHP’de istifalar devam ediyor!

CHP’de istifalar devam ediyor!
8 Mayıs 2017 13:46

Referandum sürecini örgütle kavga ederek geçiren, gelen yoğun tepkiler üzerine referanduma son 9 gün kala çalışmaya başlayan İlçe başkanı Murat Sönmez’e tepkiler çığ gibi büyüyor. 100.Yıl Mahallesi Yönetimi istifa etti.

 

 

 

 

CHP Bağcılar’da tek irtibat bürosu bulunan 100.yıl Mahallesi Başkanı ve yönetimi görevinden istifa etti.

 

 

İlçe Başkanı Murat Sönmez’in devamlı çalışmalarını engellediklerini,kendi imkanlarıyla ayakta tuttukları irtibat bürolarının kapatılmak istendiğini ifade eden yöneticiler istifa etti.
İlçeye ulaşan istifa dilekçelerini kabul etmeyen ilçe başkanı;İstifaları kabul etmeyeceğini söyledi.

 

 

Mahalle başkanı ve yöneticiler ise artık kendi partilerinde çalıştırılmamalarına tahammül edemedikleri, defalarca il yönetimine şikayet ettikleri halde hiç bir sonuç alamadıklarını, mahallenin üyelerinden şikayet dilekçelerine imza topladıklarını fakat ilçe başkanını koruyan vekiller nedeniyle bu olumsuzlukların örtbas edildiğini ifade etti.

 

 

Şuan ise gündemlerinde önümüzdeki günlerde diğer mahalle birim başkanlarıyla yapılacak toplantı ile ortak karar alınarak partiden toplu istifa konusu netleştirilecek.Bağcılar’da kitlesel üye istifaları olabileceği bildirildi.

Meclis üyeleriyle,mahalle başkanlarıyla,gençlik kollarıyla ve örgütle kavgalı olan ilçe başkanının ne yapmak istediğine dair ise kimsenin bir bilgisi yok.

 

 

Bağcılar’da sular durulacak gibi gözükmüyor.