CHP Trabzon Büyükşehir adayı Saral: Şehre ruh katacak projelerimiz var!

CHP Trabzon Büyükşehir adayı Saral: Şehre ruh katacak projelerimiz var!
24 Mart 2024 11:34

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Saral, yapamayacağı hiçbir şeyi söylemiyor, büyük vaatler vermiyor. Fikirleri uygulanabilir şeyler, projeleri gerçekleştiğindeyse, şehri daha yaşanılır hale getirecek türden. Seçime çok az bir zaman kaldı ve Saral, vatandaşları planlamalara dahil edip, kalplere dokunmaya devam ediyor.

 

 

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral “Şehre ruh katacak projelerimiz var”

 

 

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, “Karmaşık bir yapı, kötü bir kentleşme, kötü bir imar, birbirinden farklı renklerde, birbirinden farklı dizayn edilmiş çatılar. Aslında yansıttığı bir ruh yok, temsil ettiği bir özellik yok. Oysa Trabzon bu mu? Bence değil. Peki ne yapabiliriz? Aslında çok basit dokunuşlarla düzeltebiliriz. Şehrimizin çekim noktalarından biri Boztepe’dir. Buradan bakıldığında izleyenleri rahatsız edici bir çatı görüntüsü karşılamaktadır. Merkez ilçemizdeki bu nahoş görüntünün ortadan kaldırılması için, Ortahisar Belediye’miz ile birlikte gerekli çalışmalar başlatılacak. Durum tespitleri yapılacak, mevzuatlar hazırlanacak ve vatandaş – belediye iş birliğiyle çözüm noktaları tespit edilerek, uygulamaya geçilecek. Uçakla gelirken ya da buradan manzaraya baktığımızda, binalarımızın çatıları daha güzel görünecek. Şehre estetik kazandıracak, bir ruh katacak çok güzel projelerimiz var.” dedi.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral “Şehre ruh katacak projelerimiz var”

 

 

HASAN SÜHA SARAL, ŞALPAZARI VE TONYA’DA

 

 

Seçim çalışmalarına Şalpazarı ve Tonya’ya giderek devam eden Saral’a burada CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, il ve ilçe yönetimi eşlik etti. Bütün ilçelerin neredeyse ortak sorunları olan yol, su, kanalizasyon, park, işsizlik ve pazar yeri gibi problemleri vatandaşlardan dinleyip, çözüm önerilerini anlatan Hasan Süha Saral, “Bizi takip edin, basından, sosyal medyadan, her yerden. Neler yapacağımıza, kim olduğumuza bakın, öz geçmişimi okuyun lütfen. Sorun, araştırın. Sorunlara çözüm olacak projelerimiz var. Sizlerin desteğiyle birlikte aşamayacağımız hiçbir şey yok. Ben sizlere güveniyorum, siz de bana güvenin.” dedi.

İftardan sonra programına, Kalkınma’da devam eden CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, gençlerle sohbet edip, esnaf ziyaretleri yapıp, iz bırakmaya devam etti.