CHP Sözcüsü Yücel: Haluk Levent’e kurumsal düzeyde bir teklifimiz olmadı

CHP Sözcüsü Yücel: Haluk Levent’e kurumsal düzeyde bir teklifimiz olmadı
12 Şubat 2024 20:08

CHP Sözcüsü Yücel, Lütfü Savaş’ın adaylığının yeniden değerlendirilip değerlendirilmediği ve Haluk Levent’e götürülen adaylık teklifine ilişkin sorulara “MYK ve PM’nin böyle bir gündemi olmadı” dedi.

 

 

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin aday belirleme gündemli Parti Meclisi toplantısı devam ederken kameraların karşısına geçti.

Gazetecilerin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’ın adaylığının yeniden değerlendirilip değerlendirilmediği ve Haluk Levent’e götürülen adaylık teklifine ilişkin sorularına Yücel, “MYK ve PM toplantımızın böyle bir gündemi olmadı” diyerek yanıt verdi.

 

Haluk Levent’e hangi yöntemle teklif götürüldüğüne ilişkin soruların tekrar yönelmesi üzerine Yücel, “Şu ana kadar böyle gündem olmadı böyle bir görüş gelirse değerlendiririz”, “Hatay meselesi gündeme gelmedi. Kurumsal düzeyde Sayın Haluk Levent’e ya da başka birisine adaylık teklif edilmesi gibi bir şey söz konusu değil”, “Kurumsal düzeyde bir teklif gitmediği cümlesinden bireysel düzeyde bir teklif gittiği anlaşılamaz. Bende böyle bir bilgi olsa ben bunu sizlerle paylaşırım. Hatay adayımızın geri çekilmesi gibi bir gündemimiz olmadı” yanıtlarını verdi.