CHP Mamak Adayı Torun: Mamaklı artık halkın iktidarını istiyor

CHP Mamak Adayı Torun: Mamaklı artık halkın iktidarını istiyor
19 Mart 2014 09:00

CHP Ankara Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve Mamak Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun Şahintepe ve Şirintepe Mahallesinde seçim bürosunu açtı.

 

CHP il yöneticileri, Mamak İlçe Başkanı Adnan Demirci, ilçe yöneticileri ve çok sayıda Mamaklının da katılımı ile gerçekleşen seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü.

 

Açılış konuşmasını yapan CHP Mamak ilçe Başkanı Adnan Demirci, vatandaşları selamladıktan sonra “Bugüne kadar çok sayıda toplantılara katıldık. Ev ev broşürlerimizi dağıttık Mamak’ı ikinci kez dolaşmaya başladık. Zafer Yakındır. Mamaklıların emeği ve katkısı ile 30 Mart’ta Mamak Belediyesini ve Büyükşehir Belediyesini kazanacağız. Büyükşehir’de Mansur Yavaş, Mamak’ta Coşkun Torun, el ele, gönül gönüle sizlere hizmet etmek için iktidara geliyorlar” dedi.

 

MAMAK’TA VE ANKARA’DA DEĞİŞİM ZAMANI

 

Torun, coşkulu kalabalığa seçim bürosunun hayırlı ve uğurlu olmasını diledikten sonra, halkın “Başkan Coşkun” sloganları eşliğinde konuşmasına başlayarak “24 yıldır Mamaktayım. Mamak’ta yaşamın ve çalışma hayatının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Mamak’ın sorunlarını, problemlerini ve çözümlerini cok iyi biliyorum. 30 Mart’ta Büyüksehir Belediye Başkan Adayımız ile birlikte Mamak’ın sorunlarını teker teker masaya yatırıp, birer birer ortak akılla çözeceğimize söz veriyorum. Bugün burada olduğu gibi Mamak ve Ankara halkı artık yeter diyor. Mamak’ta ve Ankara’da değişim zamanı. Artık AKP ye yeter diyoruz. Mamaklı artık halkın iktidarını istiyor. Alanlar, sokaklar ve yapılan son anketlerde 30 Mart’ta halkımız CHP diyor. Ankara ve Mamak hak ettiği yönetime kavuşacaktır” diye konuştu.

 

Gökhan Günaydın, “Tarihi, kültürü ve siyaseti ile onur duyduğumuz, Ankara’nın gözbebeği Mamak’ımızı, yetkin, birikimli, namuslu, dürüst ve doğru ellere, yani Coşkun Torun’a teslim edeceğiz” diye ifade ettikten sonra “30 Mart’ta Coşkun Torun’u Belediye Başkanı yaptıktan sonra biz halkın iktidarını kurup halk ile birlikte calışacağız. Zaman birlik olma zamanı, beraber olma zamanı. Geçmişte AKP ye oy vermiş yurttaşlara sesleniyorum. Cumhuriyeti kuran koca çınarın gölgesi altında hepimize yer var. Cumhuriyet Halk Partisinin birleştirici gücü, 52 milyon seçmeni ve 76 milyon yurttaşının tamamını Türkiye’nin birleştirici gücü altında birlik olmaya beraber olmaya iktidar olmaya çağırıyor” şeklinde konuştu.