CHP Kemer Belediye Başkan adayı Güneş: Kemer’de 31 Mart günü, gündüz ve gece kadar fark edecek

CHP Kemer Belediye Başkan adayı Güneş: Kemer’de 31 Mart günü, gündüz ve gece kadar fark edecek
20 Mart 2014 09:15

CHP Kemer Belediye Başkan adayı Av. Umut Güneş, İlçe Başkanı Belma Mürtezaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer, Kiriş Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti. Esnafın kendisine gösterdiği ilgiden memnun kalan Güneş, projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş, ekibi ile birlikte Tekirova’nın ardından Kiriş’e çıkarma yaptı. Organizasyona, Güneş’in yanı sıra İlçe Başkanı Belma Mürtezaoğlu, Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Ekibi ile birlikte, tek tek dükkanları dolaşan ve esnafla sohbet eden Güneş, projeleri hakkında da bilgiler verdi. Kadın Kolları Üyeleri tarafından proje dergilerinin dağıtıldığı Kiriş’te vatandaşlar, değişim için CHP’nin yanında olduklarını her fırsatta dile getirirken, Güneş ise, kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti. Güneş, özellikle esnafı ziyaret edemeyen Üras ve Gül’ün bugüne kadar yapmadıkları çalışmaların, gelecekte de yapmayacaklarının teminatı olduğunun vurgusunu yaparken, Kiriş için süratle hayata geçirecekleri projeleri de esnafla paylaştı. Kiriş esnafının sorunları hakkında da bilgiler alan Güneş, Kiriş’te de aynen Tekirova’da ve kentin genelinde olduğu gibi Mart ayının ortasına gelinmesine rağmen çok sayıda esnafın kepenklerinin kapalı halde bulunmasının bugüne kadar Kemer’i yöneten anlayışın turizm sektörünü getirdikleri yeri anlamak için yeterli bir gösterge olduğunu ifade etti.

 

Güneş, Kemer’i turizm sektöründe hak ettiği yere getirecek olan sürdürülebilir projelerin startını vakit geçirmeden seçimlerin hemen ardından hayata geçirmek için yetkinin kendilerine verileceğinden emin olduklarını da belirterek, “30 Mart günü vatandaşımız bugüne kadar hizmet üretmeyen Üras ve Gül’ü sandığa gömecekler. Kemer’de 31 Mart günü, gündüz ve gece kadar fark edecek. Yepyeni bir anlayışla hizmetle tanışacak” dedi.