CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir adayı Öztunç: 1 Kuruş para çaldırmayacağım

CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir adayı Öztunç: 1 Kuruş para çaldırmayacağım
4 Şubat 2019 13:44

CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç Şehir merkezinde esnafları ziyaret etti.

 

 

 

Ali Öztunç ziyaret sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; ‘’Seçim sürece tabi artık daralmaya başladı günler benim bir takım Sıkıntılarım vardı özel yani ailevi babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir gelemedik. Gelip 1-2 gün kalıp gidiyordum gidiyorum. Son parti meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Cumartesi günü bir parti meclisi daha yapacağız. Artık sahaya indik bugün itibariyle bu saate kadar strateji toplantımızı gerçekleştirdik projeler toplantımızı gerçekleştirdik çok güzel projeler hazırladık Önümüzdeki günlerde muhtemelen 9 Şubat’ta kamuoyuna açıklayacağım esnafımızı gezmeye başladım gerçekten çok büyük bir ilgi var yurttaşlarımız Kahramanmaraş’ta hemşehrilerimiz aynı kalıp, aynı yönetimden bıkmışlar. Bunu da bana söylüyorlar ben bir kez daha söylüyorum bakın Milletvekili seçimleriyle Belediye seçimleri çok farklıdır.

 

 

YEREL SEÇİMLERDE ADAYA OY VERİLİR

 

 

Milletvekili seçimlerinde belki partiye oy verilebilir, lidere oy verilebilir. Ama belediye başkanlığı seçimlerinde Belediye başkanı adayına oy verilir. Eskişehir’de AK Parti her zaman milletvekili sayısında birinci parti olarak çıkmıyor. Ama belediye başkanlığı seçimlerinden Yılmaz Büyükerşen kazanıyor. Çünkü vatandaş Yılmaz Büyükerşen’e oy veriyor. Benim iddiam şu; Buna göre oy versin Kahramanmaraş halkı. Hem Kahramanmaraş’ın sorunlarını beş yıl içerisinde basamak basamak tertemiz yapacağım. Kahramanmaraş’ı bambaşka bir yer haline getireceğim. Vizyonla yapacağım bunu çalışkanlığımla yapacağım.

 
HIRSIZLIK OLMAYACAK, YOLSUZLUK OLMAYACAK

 

 

Gördüğüm ilgiden çok memnunum Allah’ın izniyle hemşirelerin desteğiyle ben bu Seçimleri 31 Mart akşamı alacağım ve 31 Mart akşamı Kahramanmaraş’ta bambaşka bir yönetim olacak. Hırsızlık olmayacak. Yolsuzluk olmayacak. Belediyeden kart alacaksın bankamatik kartal belediye gelmeden çalışmadan iş güç yapmadan maaş alacaksın bunları asla izin vermeyeceğim. 1 kuruş para çaldırmayacağım. Yatırımın en güzelini yapacağız. Projelerim çok güzel önümüzdeki günlerde duyacağımı 2-3 tane mega projem var. Olabilecek projeler bunlar.

 

www.kahramantv.com