CHP Çankaya adayı Hüseyin Can Güner: Çankaya’da proje konuşan tek adayım

CHP Çankaya adayı Hüseyin Can Güner: Çankaya’da proje konuşan tek adayım
25 Mart 2024 06:43

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP Çankaya Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, “İthal ya da seyyar aday değilim. Çankaya’ya hizmet için aşkla koşan, sizlere güvenen, sizlere inanan, gücünü sizden alan, sizin bir kardeşiniz ve evladınız olarak Cumhuriyete sahip çıkmanızı istiyorum” dedi.

 

 

CHP adayı Güner ve Yavaş, Seyranbağları Mahallesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Miting havasında geçen buluşmada kalabalığa hitap eden Hüseyin Can Güner, “Yıllarca ayrımcılığa uğramasına, yok sayılmasına, dışlanmasına rağmen inancını, direncini kaybetmeyen, asla yılmayan, vazgeçmeyen, bir santim eğilmeyen, bir adım geri adım atmayan, Çankaya’ya CHP yakışır. Çankaya’ya altı ok yakışır” dedi.

 

 

Seyranbağları Seçim Koordinasyon Merkezi’nde mahallelilerle bir araya gelen ve “Geçmişte olduğu gibi iyi günde kötü günde yurttaşlarımızın yanında olacağız” diyen Güner, kreşlerle, yurtlarla, spor kompleksiyle, emekli kampüsüyle, istihdam akademisiyle, kent ve festivalleriyle, daha fazla sosyal belediyecilik, daha halkçı ve katılımcı belediyecilik sözü verdi.

 

 

‘Atamızın emaneti Çankaya’
Güner, gençlerin, çalışanların ve emeklilerin sandıkta iktidara güçlü bir cevap vereceğini vurguladı. “Çankaya, Cumhuriyetin ve demokrasinin kalesi, Ata’mızın emaneti” diyen Güner, önceki dönem belediye başkanlarına hizmetleri için teşekkür etti.

 

 

‘Daha çok koşacağız, Bayrağı daha ileriye taşıyacağız’

 
31 Mart seçimlerinden sonraki döneme ilişkin projelerini paylaşan Güner, “Daha çok koşacağız, Bayrağı daha ileriye taşıyacağız” diyerek çok çalışacağı mesajını verdi. Spor Kompleksi, Emekli Kampüsü, İstihdam Akademisi ve Kent Festivalleri gibi öne çıkan projelerini hatırlatan Güner, coşkulu kalabalığa daha fazla sosyal belediyecilik, daha fazla halkçı belediyecilik ve daha fazla katılımcı belediyecilik sözü verdi.

 

 

‘İthal ya da seyyar aday değil, Çankaya’da proje konuşan tek adayım’
Polemiklerle değil projelerle gündeme gelen tek aday olduğunu belirten Güner, sözlerini “İthal ya da seyyar aday değilim. Çankaya’ya hizmet için aşkla koşan, sizlere güvenen, sizlere inanan, gücünü sizden alan, sizin bir kardeşiniz ve evladınız olarak Cumhuriyete sahip çıkmanızı istiyorum” diyerek sürdürdü.

İktidarı kendilerinden olmayanı hizmet etmemekle ve mülakatlar ile ayrımcılık yapmasını eleştiren Güner, Çankayalıların bu konuda net duruş sergilediğini hatırlattı. 31 Mart seçimlerinde sadece Çankaya’da kendisine değil, Ankara’da Mansur Yavaş’a da güçlü destek verilmesini ve Belediye Meclisi’nde çoğunluğu kazanmak için seçmenlerin gücünü CHP’de birleştirmesini istedi.